„King of the Wild Things“ on kolmas singel äsjailmunud albumilt „Procrastination“ ning hiljuti esitas bänd seda mitmele miljonile vaatajale ka populaarses Venemaa TV-saates “Вечерний Ургант”. Saatekülaliste hulgas on muuseas olnud näiteks Brad Pitt, Will Smith ja Jared Leto. Peagi pärast Moskva-reisi ja esinemist saates sai singlist “King of the Wild Things” nädala lugu Venemaa iTunes’is. Vähem kui nädalaga osteti lugu üle 15 000 korra.

Positivuse pealaval ühineb Instrumenti Iirisega – koos esitavad nad loo „King of the Wild Things“. Iiris ja Instrumenti kutsuvad kõiki festivalikülalisi üles esitust filmima ja pildistama ning paluvad hiljem oma jäädvustused saata aadressile positivus@instrumenti.in (näiteks läbi wetransfer.com veebilehe). Kogu saadetud materjalist pannakse hiljem kokku muusikavideo ning Instrumenti lubab pisikest üllatust kõigile osalejaile.

Iiris esineb Positivus festivali pealaval reedel, 19. juulil, kell 20.30. Nädal hiljem soojendab Instrumenti Vilniuses ansamblit Depeche Mode.

Veel enne seda aga saab kohe nüüd ja praegu otseülekandes näha Iirist ja Instrumentit LIVE-esinemas otse Delfi toimetusest!