Coheni legendaarne bass kajab vastu nagu ei kunagi varem, kandes endas kohalolekut ja pakilisust, mis pärineb kõige sügavamatest südamesoppidest.

Nende üheksa hüpnootilise laulu selgus ja jõud paneb meid neid üha uuesti ja uuesti laulma.

"Popular Problems", mis valmis koostöös kaasautori Patrick Leonardiga, on igavesti värske kujutlusvõime meistriteos muusikalegendilt, kelle laulud jätkuvalt paeluvad nii uusi kuulajaid kui ka pühendunud fänne.

"Taaskord on Leonard Cohen murdnud muusikalisi piire oma uue loova inspiratsiooniga," ütleb Rob Stringer, Columbia Recordsi Tegevjuht/CEO. "Need üheksa uut lugu on lihtsalt suurepärased ja innovatiivsed, kandes endas unikaalset hinge. Me oleme tohutult elevil ja tunneme suurt au tähistades seda verstaposti koos temaga."

Selleks, et tähistada tema 80. sünnipäeva (21. septembril), saab külastada Cohen'i lõputut poeetilist energiat ja pärandit artisti uuel lehel iTunes-s (www.itunes.com/leonardcohen), mis sisaldab Popular Problems albumit ja kõiki eelnevaid 12 stuudioalbumit, mis on masterdated Tunes-i jaoks.

"Popular Problems" on produtseeritud Patrick Leonardi poolt, masterdatud Marcussen Masteringi poolt ning lindistatud ja miksitud Jesse E. Stringi poolt (lisamiksing Bill Bottrellilt).

LEONARD COHENIST:

Leonard Cohen on meister laulukirjutaja, muusik, poeet, romanist ja visuaalne artist, kelle suurepärane originaalteoste kogumik on puudutanud miljonite inimeste elu kuue dekaadi vältel kestnud karjääri jooksul.

Tema avastusretked hingelises, inimsuhete, romantilises ja poliitilises temaatikas on avaldanud mõju lugematule hulgale kaasaegsetele artistidele ja kirjanikele. Ta on müünud rohkem kui 23 miljonit albumit üle maailma ja avaldanud 12 raamatut, millest viimane oli 2006. aasta "Book of Longing", mis oli luule, proosa ja joonistuste kogum ning jõudis Kanada kõvakaaneliste ilukirjanduslike raamatute top 10 edetabelis esikohale.

Coheni mõju muusika- ja teatriartistidele üle maailma on hindamatu. Kusjuures, kui Cohen sai 2008. aasta märtsis Rock & Rolli kuulsuste halli liikmeks, tõi austusväärne Lou Reed esile Leonardit kui üht kõige "kõrgemat ja mõjukamat professionaale laulukirjutajate hulgas". Coheni repertuaari on taasesitanud sajad stuudioartistid, muuhulgas: Jeff Buckley, Bob Dylan, Nina Simone, Johnny Cash, Lou Reed, Tori Amos, Nick Cave, Joan Baez, Harry Belafonte, Rufus Wainwright and the Civil Wars.

Coheni auks on avaldatud tribuutalbumeid Prantsusmaal, Norras, Kanadas, Hispaanias, Rootsis, Tšehhis, Lõuna-Aafrikas ja USA-s. 2008. aastal sai Coheni "Hallelujah-st" kõige kiiremini müüv digitaalne singel Euroopa ajaloos, kui kolm erinevat versiooni sellest laulust ilmusid samaaegselt UK singlite edetabelis - Coheni enda originaalne lindistus, Jeff Buckley versioon ning üks versioon X Factori võitja Alexandra Burke`i poolt. Lisaks on Leonardi lugusid sageli valitud kinofilmide ja telesaadete emotsioonide illustreerimiseks ning neid on kuuldud sellistes teostes nagu: Watchmen, The Passion of The Christ, Natural Born Killers, The Wonder Boys, Pump Up The Volume, Secretary, The West Wing, The O.C. ja paljutes teistes.

Leonard Cohenit on autasustatud Grammy elutöö auhinnaga (2010), võetud Rock & Rolli Kuulsuste Halli (2008), Kanada Muusika Kuulsuste Halli(2006), Kanada Laulukirjutajate Kuulsuste Halli (2006) ja Laulukirjutatajate Kuulsuste Halli (2010) liikmeks. Ta on saanud prestiižika Pirncipe de Asturias auhinna - kõige kõrgem kirjanduslik autasu Hispaanias (Hispaania, 2011), samuti Glenn Gouldi auhinna, mis omistatakse indiviidile unikaalse elutöö panuse eest, mis on rikastanud inimese seisundit läbi kunsti (Kanada, 2011). Kanada päritolu isikuna on ta teeninud ka selle riigi kõige kõrgemad autasud - Kanada Ordeni Ohvitser (1991), Kanada Ordeni Kompanjon (2003), Quebeci Rahvusliku Ordeni Suurohvitser (2008).
Coheni hiljutist tagasitulekut live esinemiste juurde tervitati erakordsete ja ühehäälsete austusavaldustega, kui ta esines üle maailma aastatel 2008 kuni 2013. Coheni hiljutisi hüpnotiseerivad esinemisi, mida on kõigi poolt kirjeldatud kui "hingelist kogemust", käis kokku 470 showl 31 riigis vaatamas neli miljon fänni.