„Tormid ja tõusuveed ilmestab kenasti, kuidas elus kõik suured mured lahenduse leiavad. Nagu ka elus, ületatakse selles loos mängleva kerglusega võimsad laineharjad, mida elumeri on meile ette heitnud.“ räägib The Sun’i kitarrist Tarvo Valm.

Lugu „Tormid ja tõusuveed“ sai alguse sel talvel Endla talus aset leidnud bändi loomelaagris ning sai väärika koha sel suvel ilmunud Tanel Padar & The Sun’i kauamängival „Ma näen sind“. „Selles loos on ühendatud palju vastandlikke meeleolusid. Siin on muretuna näiv salm ning igatsev ja voolav refrään“, lisab The Sun’i basskitarrist Danel Pandre.

“Tormid ja tõusuveed videosse on kokku koondatud killukesed suvisest Eestimaast, mil The Sun kohtus toredate inimestega ning tegi nendega koos mõnusat muusikat”, kirjeldab pildirida bändi solist Tanel Padar.

Video on valminud režissöör Tarvo Möldri käe all, operaatoriteks on Margus Malm ja Mihkel Uba. Video materjal põhineb TV3 saatesarjal „Tanel Padar ja sõbrad“.

Singli „Tormid ja tõusuveed“ esitlus toimub homme, 10. septembril Kultuurikatla aias PADA, kus Tanel Padar & The Sun mängib teile sel suvel viimast korda õrnalt ja õues bändi akustilisel kontserdil „Veidi Valjem Kui Vaikus“. Uksed avatakse 19:00, kontserdi algus 20:00. Piletid Piletilevi müügipunktidest.