Tüdrukud teatasid Sunday Mirrorile, et nende esimene plaan on minna stuudiosse ning tulla sealt välja koos pop- ja r&b albumiga. "Little Mix saab olema vägevam kui Spice Girls," kõlas nende sõnum.

Little Mixi stardipauk "Cannonball" võis küll võimas olla, kuid vürtsitüdrukutele jäävad nad vähemasti ühe koha pealt alla. Nimelt on nende debüüt-singel iiri folk-laulja Damien Rice'i samanimelise loo kaver. Spice Girlsi "Wannabe" oli aga omalooming.

Little Mix - "Cannonball":

Little Mixi liikmed:

Perrie Edwards (18) on pärit Kirde-Inglismaalt South Shieldsi linnakesest. Tema hämmastava hääleulatuse tõttu nimetas X Factori žürii teda bändi esilauljaks. Enne võistlust oli ta kunstitudeng.

Jesy Nelson (20) on pärit Ida-Londonist Romfordist. Teda teatakse kui grupi räpilembelist ning madalatoonilist lauljat. Enne võistlust töötas ta baaridaamina.

Leigh-Anne Pinnock (19) on pärit kesk-Inglismaa linnast nimega High Wycombe. Tema võtab hästi laulda keskmisi noote ning räpib nagu ise tahab. Leigh-Anne oli enne võistlust Pizza Huti teenindaja.

Jade Thirlwall (18) on samuti pärit South Shieldsist. Nagu Pinnock, lõõritab ka tema peamiselt keskmisi noote. Tudengina õppides on ta mitmetest kohalikest lauluvõistlustest osa võtnud.