Loo idee autoriks on Brainstormi basskitarrist Ingars Vilums. Inspiratsioon loo jaoks tuli sõna otseses mõttes kosmosest ning bänd otsustas oma loovust gravitatsioonireegleid testides laiendada. Katkendid uuest muusikavideost filmiti rahvusvahelises kosmosejaamas ja Roskosmose kosmonaut Sergey Ryazanskiy, kes oli filmimise ajal oma teisel kosmose-ekspeditsioonil, on video peaosalise ja operaatori rollis. Kõik sai alguse kui Sergey oli orbiidil ning bänd vahetas temaga kirju ja test-videosid, seejärel kohtuti maa peal ning ülejäänud osa muusikavideost filmiti Tallinnas ja Moskvas.

“Sellised lood ei tule sinuni iga päev. Enne uue materjali loomist teeb iga bändiliige kodutööd. Siis võrdleme oma sketše ja valime albumile võtmemängijad – lood, mis on kõige tugevamad. Selle loo demoversioon oli esitatud Ingars Vilumsi poolt, Renarsi vokaal andis juurde just õiged nüansid. Peale loo salvestamist saatsime üksteisele sõnumeid: “Thank You for a Wonderful Day”,” räägivad Brainstormi liikmed.

“Mäletame täpselt seda hetke, mil nägime esimest test-videot, mille Sergey meile kosmosest saatis. Ta oli kosmoselaevas ligi viis tundi sõnu välja printinud! Kui kuuled oma lugu sellises kauguses ja näed kedagi kaalutus olekus seda esitamas ning samal ajal hõljuvad su kirjutatud sõnad otseses mõttes kosmoses, siis see tõstab pulsi üsna kõrgele küll! Naljakas, et Sergey sai printida ja filmida ainult esimese salmi, sest ta pidi hakkama maandumiseks valmistuma ning meie mõtlesime välja, kuidas asja jätkata. Filmisime ülejäänud osa imekaunis teatris Tallinnas ja tulemus tuli veel põnevam kui algul planeeritud,” rõõmustab bänd.

Video esmaesitlus on täna, 12. aprillil, mis on ühtlasi ka ametlik kosmonautika päev!