"Varjud” on tegelikult sellise hästi kerge vibe’iga lugu. Tahame selle looga edasi anda mõnusat kevad-suvist tunnet. Eriti veel seetõttu, et me ise ootame suve juba väga, et koos Terminaatoriga nende juubelit tähistama minna,” sõnas Trafficu solist Silver Laas. "Soov oli sel korral üle pika aja taas duettlooga välja tulla ja Lenna sobis seda lugu koos meiega esitama äraütlemata hästi,” ütles ta.

“Kui Trafficu-poistelt tuli ettepanek koos lugu teha, olin kohe nõus. Lisaks üleüldisele vahvale koostööle sain aidata ka sõnade kirjutamisega,” lisas Lenna. “Kuna olen kõigi nendega ka varem muude erinevate projektide raames koostööd teinud ja lavalaudu jaganud, oli kogu protsess eriti lihtne ja sujuv,” märkis Lenna.

“Selle loo kirjutasime tegelikult juba Eesti Laulu Akadeemias koos kahe teise autoriga. Üks neist, Isabelle, on muide tuntud Rootsi laulukirjutaja Bobby Ljunggreni tütar ning teine, Krzysztof, on Poola Pop Idol'i võitja,” lausus laulukirjutaja Stig Rästa. “Üle mõne aja oli tore taas Trafficu ja Lennaga stuudiotööd teha. Ma usun, et ka publiku jaoks on lõpptulemus sama nauditav kui meie endi jaoks.”

Lähiajal saab uut lugu live-esituses kuulda Kesk-Eesti Romuringil, Võrtsjärve Suvefestivalil ning Terminaator 30 juubelituuril.