EICHE'il, kodanikunimega Henri-Georg Eiche, valmis värske räpilugu, mille sõnad on kirjutatud Eesti rahvuseepose ainetel. "Mõtlesin, miks keegi tänapäeval ei pööra keegi tähelepanu meie iidsele rahvuskangelasele... mistõttu otsustasin seda teha ise," tutvustas keskkooli lõpuklassi alustav EICHE oma lugu.

Ei jää kahtlustki, et nooruk on eepost põhjalikult lugenud, kuna viiteid leiab mitmele "Kalevipojas" aset leidnud sündmusele - näiteks on ära mainitud Saarepiiga ja Soome sepa vanema poja mõrv.

Oma loost rääkides jääb EICHE tagasihoidlikuks: "Suures mastaabis ma kaldun arvama, et suurem osa edust on alles ees. Alati saab paremini."

EICHE'i sõnul oli loo tegemise juures hulgaliselt teisigi andekaid noori. Näiteks meisterdas loole video valmis noor Eesti IT-talent Jasper Rebane, kes eelmisel aastal sattus kõigest 16-aastasena uudistesse Google Chrome'ist turvavea avastamisega. Tehnoloogiafirma ei jätnud Jasperi avastust tähelepanuta ning premeeris noorukit tuhande euroga.

Lugu lindistati Stefan Ojasoo juures, kelle juures on teiste seas lindistanud ka sellised artistid nagu KAOS CREW, Utoopia ja OG BØRT. "Video kujunduse idee tuli Rauno Jüristolt, kes on täielik multitalent, tõeline abimees," kiitis EICHE.