Singel Lemsaluga on loomulik jätk NOËPi kiires tempos alanud aastale, mille jooksul on näinud ilmavalgust nii esimene debüütalbum “Heads In The Clouds” kui ka mitu omanäolist koostööprojekti. Kuuldavasti ei jää uus energiast pakatav singel siiski aasta viimaseks üllitiseks.

“Lugu ise sündis kiiresti, aga oli pikalt 95% valmis. Vahepeal käisin erinevate katsetustega kuule ja tagasi, kuid lõpuks võtsime appi Bert Prikenfeldi, kes need viimased protsendid ära viimistles. Liisiga koostöö oli väga mõnus! Ootan juba uut tegemist,” räägib loo taustast Andres Kõpper alias NOËP.

Eesti Muusikaauhinnad 2018 galal Aasta Naisartisti tiitli pälvinud Liis, kes sai tuntuks menukast saatesarjast “Eesti otsib superstaari, jätkab aga uute katsetustega ning annab peale edukat eestikeelset albumit “+1” taaskord välja ühe ingliskeelse loo.

“Lugu on valmis olnud juba veidi pikemat aega, ootasime seda õiget momenti, et sellega ametlikult välja tulla. Koostöö sujus edukalt ning tore on see, et sel suvel saavad kuulajad paaril NOËPi kontserdil “Tangled Up” lugu ka laivis kuulata. Mina olen igatahes põnevil,” nõustub Liis Andresega.

Suvi toob mõlemale artistile esinemisi üle kogu Eesti. Loo esimest ühist avalikku ettekannet on võimalik kuulda ja näha 5. juulil Õllesummer festivali pealaval. Lisaks astub Liis erikülalisena üles ka NOËPi kontserdil Positivus festivalil.