“Mäletan selgelt, et keegi Eestist helistas ja palus meid kuhugi supermarketi plaadipoodi autogramme jagama. Olime üsna ehmunud ja ei osanud võtta seisukohta, kuna arvasime, et keegi sinna ei tule. Proovisime siiski ning nägime seal üle 500 fänni, kes olid soovinud meiega kohtuda. See oli aastal 2000 ning kahtlemata kõva kogemus,” räägib BrainStormi laulja Renars Kaupers.

Läinud aasta lõpus valmis BrainStormi uus inglise keelne album "Years and Seconds", mis ilmub 15. märtsil. Uue albumi nimilugu "Years and Seconds" peidab endas sügavamat tähendust - bändi liikmete sõnul on igale inimesele antud aeg ning võimalus otsustada, kuidas ta seda kulutab.

Kuigi seekordne album on salvestatud Lätis, sisaldab see rahvusvahelist hõngu - albumi produtsendiks on Läti hip-hopi legend Gustavo, kaasa teevad ka Fran Healy ansamblist Travis ning ansambli R.E.M klahvpillimängija Ken Stringfellow ning Briti räppar Ty.

BrainStormi liikmetele sõnul peaks aasta tulema neile positiivne:. “Usume, et 2010. aasta sekundid on meile head... Kuidas saakski olla teisiti?! Oleme ju kõik Tiigriaasta poisid!”
LÕIKU UUEST LOOST SAAD KUULATA SIIT!