Tegu on Tallinnas tegutseva Junk Riot'i esimese venekeelse reliisiga, mis on nii bändi kui ka publiku jaoks esmakordne sündmus. 

Lugu on sündinud aasta 2014 suve alguses ning suve lõpus tundis selle vastu huvi bändi sõber, Peterburis elav Eestist pärit multiinstrumentalistist muusik Felix Bondarev, pakkudes välja split-single'i tegemist. Bondarev on lindistanud ja miksinud nii Junk Riot'i singli kui ka oma projekti Vollny osa split'ist "Мне Так Кажется", kuhu Junk Riot on sisse mänginud ka oma osa pillidest. 

Bondarev on löönud kaasa mitmetel nii Venemaal kui ka väljaspool tuntud bändides ja projektides. Mõned tema bändid on Amazing Electronic Talking Cave, RSAC (Red Samara Automobile Club). Ka on ta kaasa löönud sellistes bändides nagu Sansara (RUS), Mumiy Troll (RUS) ning The Brian Jonestown Massacre (US).

Värske singel on eelmaitseks uuele materjalile ja Junk Riot'i esimese Venemaa tuurile, mis toimub detsembris. 

Reliisi ametlik kontsert-pidu toimub 8. novembril klubis KELM kell 23, kus astuvad üles nii Junk Riot kui ka Vollny. Sissepääs alates 23:00, piletihind 4€ terve ürituse jooksul.

Videorida split-single'ile on üleval Youtube's ning selle autor on EA Games disainer ja Northern Light Records leibli omanik Richard Pyra: 

Junk Riot'i singel "Лишние Головы" Soundcloud'is: