Loomulikult tunnevad paljud kirjelduse abil ära 22-aastase muusikaprodutsendi Rivo Kingi ehk Gash Mo, kelle suured sõnad said katte 2007.a lõpus kui Bedwetters võitis tema kirjutatud looga "Dramatic Letter To Conscience" MTV EMA New Sound of Europe ning R2 Aastahiti auhinna. Koostöös bändiga valmisid ka Bedwetters`i esikalbumile jõudnud lood "Source Of Inspiration" ning "Someone Worthless", mis tänaseks juba rotatsioonis Läti ning Rootsi raadiojaamades.

Elektroonilise muusika produtseerimisega on Gash Mo tegelenud veidi üle aasta, kuid juba on ette näidata remiksid kohalikele tegijatele nagu Ithaka Maria (Place Like Hell) ja Urban Symphony (Päikese Poole). Gash Mo loomingu vastu on huvi üles näidanud ka rahvusvahelisel areenil edu saavutanud Läti klubimuusikaartist DJ Ella.

Eelmisel nädalal jõudis aga raadiojaamadesse singel, millel Gash Mo on jõud ühendanud lauljatar Jana Kasega ning mis kannab kelmikat pealkirja "Dirty On The Dancefloor". Pala on tänaseks Rootsi klubimuusikaleibeli The Dance Division abiga toimetatud ka Skandinaavia DJ-dele.

Rivo ise ütleb koostöö kohta järgmist: "Jana Kasega oli mul plaan juba ammu koostööd teha. Lasin talle oma lugusid ja andsin talle vaba valiku. Koheselt pakkus talle huvi "Dirty On The Dancefloor", millele ta vist poole tunniga vokaali meloodia mõtles. Olles kuulnud ta ideed, sain koheselt aru, et see on täpselt see, mida ma oma vaimusilmas ette kujutasin. Kuigi Janal puudus eelnev kokkupuude elektroonilise muusikaga, sai ta oma ülesandega ideaalselt hakkama."

Jana Kase sõnul on "Dirty On The Dancefloor" väga kõva tantsuhitt - piisavalt agressiivne ja seksikas, ei ole pai tüdruku lugu, ikka "paha" tüdruk laulab ning mis ajab vere keema, heas mõttes.

Oma muusikat iseloomustades ei kao Rivost hetkekski talle omane huumor: ''See on nagu android, mille selgrooks on house. Lihaks kontide peal on electro. Eks ta on veidike ülekaaluline ka, seda põhjustab rock. Riided ta seljas on kaheksakümnendatest ja kõigele lisaks sai ta Koplis vanakooli Nintendoga vastu vahtimist.''