Pharrell Williams - "Happy"

"Happy" nomineeriti nii Grammyle kui ka Oscarile, kuid see oli ilmselgelt üks suurim hitt aastal 2014. Pharrell kirjutas selle loo hoopis Cee Lo Greenile, kes pala isegi lindistas, kuid muutis oma meelt ning ei soovinud seda avaldada. Kui filmi "Despicable me 2" muusikainimesed pala kuulsid, palusid nad Pharrellil see ise sisse laulda ning nii hakkas see lumepall veerema.

Charli XCX – "Boom Clap"

Pala, mis osutus Charli XCX'i kolmandaks top-kümne hittlooks, pidi alguses lauldud saama Hilary Duffi poolt, kes keeldus selle lindistamisest. Selmet laul üle parda heita, korjas Charli XCX selle üles, esitas pala muusikaks filmile "Süü on tähtedel" ning edu tuli nagu lepase reega. Irooniliselt pole muu Hilary Duffi comeback'i materjal kuigi hästi inimestele peale läinud...

Iggy Azalea – "Black Widow (ft. Rita Ora)"

Pärast enda hiigelhitti "Fancy", oli Iggyl veel üht hitti tarvis. Seega läks hästi, et Katy Perry ütles laulust "Black Widow" ära. Katy kirjutas küll selle loo, ent loovutas selle Iggyle. Laul lendas hititaevasse ja selle abil müüs Iggy ilmselt hulga rohkem oma debüütalbumit, kui ta ilma selleta teinud oleks. Ka Rita Ora jaoks oli "Black Widow" USA-s esimene tõeline hitt, kes muidu oli kuulus vaid Suurbritannias.

Meghan Trainor – “All About That Bass”

Meghan Trainor on edukalt laule kirjutanud juba mõnda aega, kuid "All about that bass" on tema esimene hitt oma nime alt. Enesearmastusest kirjutet muusikapala sai valmis juba tervelt kaks aastat tagasi ning selle aja jooksul ütlesid selle laulmisest ära mitmed artistid. Muuhulgas keeldus ka näiteks Beyoncé.