“I” näol on tegemist esimese EP-ga veel enne suve algust ilmuvast triloogiast ning alates 27. veebruarist on kõigil võimalus see endale tasuta alla laadida. Singel “Make It Happen” ilmub juba täna, 13. veebruaril, ning seda saab kuulata ja tasuta alla laadida bändi Facebooki lehelt.

“Anname oma EP kuulajatele tasuta, sest nii jõuab meie muusika rohkemate inimesteni,” selgitab bändi solist Robert Linna. “Loodame kõigiga, kellele meie muusika korda läheb, kohtuda esitluskontsertidel Tallinnas ja Tartus.”

Elephants From Neptune, koosseisus Robert Linna (vokaal, kitarr), Markko Reinberg (kitarr, vokaal), Rain Joona (bass) ja Jon Mikiver (trummid), esitavad omanäolist riff-rocki ning nende looming on saanud kiirelt Eesti underground-skene lemmikuks, kogudes toetust nii fännidelt kui ka muusikakriitikutelt.

2012. aastal andis Elephants From Neptune välja omanimelise debüütalbumi ning on sel aastal Eesti Muusikaauhindadel nomineeritud nii parima rock-albumi kui ka parima ansambli kategoorias. Eelmisel suvel pälvis bänd palju tähelepanu ülimenukate esinemistega Positivus festivalil ja Tallinna Lauluväljakul, kus soojendati maailmakuulsat Red Hot Chilli Peppersit.

Veebruari alguses andsid elevandid kaks edukat kontserti Soomes ning nüüd on kavas EP esitluskontserdid Eestis. Elephants From Neptune astub lavale:

15.02 – Tartus, GenKlubis (+ Slippery Slope)
16.02 – Tallinnas, melulokaal Protestis
21.02 – Tallinnas, klubis Hollywood (+ Tenfold Rabbit)