Bändi laulja Crami sõnul tekkis loo salvestamise plaan üsna üleöö. "Juhtusin Kino plaate kuulates selle laulu peale ja jäi kummitama. Teinekord on nii, et mingi lugu jääb kripeldama ja sosistab: "Tegele minuga!" Sa ei suuda vastu hakata. Nii ma siis tegelesin temaga," selgitas mees, kuidas Kino 1985. aastal ilmunud lugu bändi samanimeliselt plaadilt tema näppude vahel uue versiooni sai.

Samuti nagu original on ka No-Big-Silence’i töötlus salvestatud üsna kodustes tingimustes.
"Laul ja akustiline kitarr on lauldud ja mängitud esimese mõtte tekkimisel kohe läpaka mikrofoni ning nii need read ka loo lõppversiooni jäid, " lisas Cram.

Bändi kitarristi ja Sinusoid stuudio omaniku Kristo Kotkase arvates on mõnikord just esimese emotsiooni ehedus väga määrav. "Oma kogemustest tean, kui tuhat korda lihvitud tänapäeva muusika olema peab, et see kuulaja jaoks n-ö imelik ei tunduks."

"Antud lauluga oli teisiti - kui Cram seda demo mulle köögis pitsi-taga-istudes oma läpakast lasi, oli selge, et nii ta peabki jääma. Natuke NBS'i-likku kurjust helipilti juurde ja kiirelt valmis ta saigi. Soovitan lugu kuulata veidi äraolevas, eelistatult kurvemapoolses meeleolus."

KUULA:

No-Big-Silence'i sõpradel on bändi võimalik laval näha 16. märtsil Tartu klubis Rock & Roll.

Kino - “Eto ne ljubov”