See on eestikeelne versioon Laurise populaarsest lätikeelsest hitist “Es tev apmulsis”. “Minu eesti kuulajad ja fännid olid seda aastaid küsinud ja lõpuks tegimegi selle ära. Ja mulle väga meeldib, kuidas see välja kukkus, ” räägib Lauris Kroonikale. Eestikeelne versioon loodi koos Imre Sooäärega.

2020. aasta on Laurise jaoks eriline. See on tema eestikeelse laulmise 10. aastapäev. "2010. aastal andsin eksperimendina välja “Ma jooksen”, seejärel “Linnamuinasjutu” koos Luisa Värgiga ja aastate jooksul järgnes veel palju laule. “Uus laul “Üle Linnutee” on minu Eesti kuulajatele minu poolt tänu- ja armastusavaldus," selgitab Reiniks.

"Naljakas oli teada saada, et eestlased ei ütle peaaegu kunagi üksteisele otsesõnu "ma armastan sind". Selle väljendamiseks kasutatakse mõnda muud õrna sõna või öeldakse vihjamisi. Meie, lätlased, oleme ehk pisut vapramad. Me ütleme seda otse. Nii et ma arvan, et see laul on tõeline “Ma armastan sind” laul Eesti hingele. Loodetavasti tunnete seda isegi siis, kui ma seda otse ei ütle. Aitäh südamest kõigile mu toetajatele ja fännidele Eestis kõik need aastad! ” ütleb Lauris.