Viimane uudis aga paljastas, et Siret on üks kuuest tüdrukust uues tüdrukuteansamblis Lady’s Choice. Käesoleva aasta lõpuni on naine aga Sotsiaalministeeriumi sotsiaalkindlustuse osakonna peaspetsialist. Sotsiaalministeerium postitas oma facebooki kontole ka video, kus Siretile mantlipärijat otsitakse. Töökuulutuse edastas Tuula ise, lauldes.

Praeguseks on ta teinud ootamatu kannapöörde, ning kirjutab jazzlaule. Kevadeks on neiu sõnul oodata ka uut jazzplaati, mis austab vanakooli jazzi ja standardeid ning sobituks kenasti Fitzgeraldi aegadesse, kuid kannab siiski endas uuema põlvkonna mõttelaadi.

“Üldiselt on tegemist väga personaalse plaadiga, mis on minu enda nägu, sest kõik lood on inspireeritud elust enesest,” sõnab Tuula paljastades plaadi olemust. Esimene singel plaadilt kannab nime “No You For Me”.

Singel räägib kõige esimesest tugevast tundest, mis teda vallanud on ja esimesest lahkuminekust mis Tuula rivist välja viis ja välismaale kolima sundis.

Singlit aitasid salvestada ühed tuntuimad jazzmuusikud, kes tõelist muusikasõpra külmaks ei jäta. Trummidel Ramuel Tafenau, kontrabassil Mihkel Mälgand, kitarril Karl Madis Pennar, klaveril Joel-Rasmus Remmel ja trompetil Allan Järve.