The Princes teeb progressiivsema kõlaga rock-muusikat, mis on eklektiline ja elektriline, ning ei küsi vanusest, soost ega moevooludest. Psühhedeelse popi radadel uitavat singlit saab kuulata ja alla laadida siit:

Käivitunud on ka Hooandja kampaania, mis võimaldab huvilistel toetada albumi produktsiooni ja ühtlasi plaati eeltellida. Täispikal albumil saab olema 11 lugu, mis liiguvad eri žanrimõjutuste vahel – "polkast rokini", metal'ist country ja bluusini. Selle mitmekülgsuse seob tervikuks läbivalt teatraalne vokaal, toekas rütmigrupp ning eksperimenteeriv lähenemine muusikalistele struktuuridele ja seadetele. Et ansambli loomingus ei puudu ka huumorimeel, saab ilmseks Hooandja promovideost, mille valmimisse andsid oma panuse ka mitmed Tallinna Loomaaia asukad.

The Princes on praegusel kujul kokku saanud 2013. aastal. Loomeüksusesse kuuluvad Edward Krimm (vokaal, klahvpillid), Valdur Viiklepp (basskitarr, taustavokaal), Jaagup Tormis (trummid, taustavokaal) ja Kaur Garšnek (kitarr). Ansambli liikmed on osalenud ka teistes projektides: Jaagup Tormis ansamblites Pedigree, Recycle Bin, Sinine ja Oslo Skyline; Edward Krimm sooloartistina; Valdur Viiklepp ansamblis Hijacking Joe; Kaur Garšnek koosseisudes Kreatiivmootor ja Muschraum.

Vaata lisa ansambli koduleheküljelt ja Facebookist.