1991. aastal Sindis alguse saanud bändi suurimad hitid on "Lilleke rohus“, „Põhjamaa neid", "Tantsin valssi", "Tinasõdur", "Raadio" ja mitmed teised. Viimane plaat ilmus bändil 2011. aastal, uus lugu viimati eelmisel kevadel.

"Meil on materjali, mis on juba lindis, samuti projekte uute laulude näol, millega plaanime stuudios õige pea tegutsema hakata. Järgmisel aastal saab bänd 30-aastaseks. Oleks tore, kui saaksime selle tarvis uue plaadi ka välja anda. Töö igatahes käib!" paljastab bändi laulja Indrek Raadik ehk Summer Kroonikale.

"Alates 2011. aastast oleme tagasi vana kambaga ja oleme igal aastal päris arvestatava koguse esinemisi andnud. Jaksu on ning usun, et meie esinemised on aastatega ainult paremaks läinud," kinnitab mees, et motivatsiooni esinemisteks ja edasitegutsemiseks annab just publik.

"Me oleme suht sportlik kamp ja rasv meile ei meeldi, eriti veel vana rasv. Eks me loomulikult esitame ka vanu lugusid, aga uued lood, need lisavad särtsu nii endale kui ka publikule. Kõige parem näide ongi eelmisel aastal avaldatud laul “Läänemere aknal”. See võeti alates esimesest päevast hästi vastu ja me oleme selle eest väga tänulikud! See hoiab meid liikumises ning elus," kinnitab ta, et ainult vana rasva peale liugu laskma jääda nad ei kavatse.