Turnee raames külastatakse nii Eesti, Läti kui ka Leedu suurimaid linnu, aga ka väiksemaid paiku, kus bänd varem veel esinenud pole. „Põnev-põnev! Eelnevate aastate jooksul oleme millegipärast käinud mängimas ainult Eesti suurlinnades. Nüüd siis jõuame lõpuks väiksematesse kohtadesse nagu Rakvere, Võru, Põlva ja Narva ka. Saab vägev olema!” ütleb bändi solist Egert Milder.

Kontsertidel saavad põhiliselt kõlama lood bändi esimese kauamängiva “Do You Feel The Same” pealt, mille teist singlit ‘’Faces’’ saab alates tänasest Soundcloudist kuulata.

KUULA LUGU:

Tuuri jooksul jagatakse lavasid nii erinevate Eesti kui ka välismaiste artistidega, kellest nimekaimad on Kosmikud, Facelift Deer, Würffel ja lätlastest Triana Park.

Eestis antakse 6 kontserti, misjärel liigutakse edasi lõunanaabrite poole:

21. mai - Club Brooklyn, Tartu
23. mai - Ro-Ro Art Club, Narva
29. mai - Kultuuriklubi Kelm, Tallinn
30. mai - ZZ Festival, Jurmala, Läti
05. juuni - Rannabangalo, Võru
06. juuni - Undergrounder, Põlva
12. juuni - Kära Kants, Rakvere
13. juuni - Rock Club Volume, Pärnu
18. juuni - Kalcniema Kvartals, Riia, Läti
19. juuni - Vilnius Culture Night, Vilnius, Leedu

Slippery Slope on alternatiivroki-trio Tallinnast, mis sai alguse 2009. aastal. Bändi moodustavad kolm lapsepõlvesõpra - Egert Milder (kitarr, vokaal), Madis Lett (bass, taustvokaal) ja Henri Kuusk (trummid). 2014. aasta oktoobris avaldas bänd oma esimese kauamängiva “Do You Feel The Same”.