Video režissööriks on Ameeriklane Arin Crumley ning disaineriks ja meikariks Inglased, kes töötavad koos näiteks selliste staaridega nagu Jessie J ning ka Inglise telesaadete Britain's Next Top Model ja X Factor juures - Joey Bevan ja Karla Powell. Koreograaf ja video produtsent on kaasatud samuti USA-st.

Violina liige Johanna Marie Ainomäe kommenteerib videot järgnevalt: "Hulluslikkus süžees on taotluslik, et mitte teha järjekordset "kenad-tüdrukud-rannas-kokteili joomas" videot. Video räägib sellest, kuidas kolm tulnukat loovad planeedi maa ning sünnitavad sellele uuele planeedile vees elava järglase, kes hakkab siis tasapisi inimeseks muutuma ja kohaliku eluga harjuma".

Birgit Õigemeel ütleb: "Väga hea meel oli selles põnevas projektis kaasa lüüa ja oma hääl sellele toredale suvisele loole anda. Eesti inimestele ütleks siiski, et tegemist ei ole uue stiiliga mida mina artistina viljelema hakkan, vaid see on siiski rohkem Violina uus singel ning mina osalen siin vaid projektikorras. Minu enda uus singel ilmub samuti peagi, mis jätkab umbes sama stiililist rada, nagu kõlas minu viimane lugu "Et uus saaks alguse".

VIOLINA feat. Birgit "Sea of Life" nimelise loo autor on Mihkel Mattisen ning selle on muusikalise poole pealt produtseerinud Mihkel Mattisen ja Timo Vendt.