“Esimesse singlisse tahtsin tabada selle hetke, kui korraga on lahtisi otsi ja vastamata kõnesid juba liiga palju, ja ei jõua enam tubli olla. Nii et ainuke asi, mida teha jaksad, on mingit tobedat koera videot YouTube'ist vaadata ja loota, et kõik kuidagi ise laheneb. Täiesti ebaefektiivne jaanalinnu tehnika, aga tuleb siiski ette,” jutustab Liisi.

Ingliskeelne album “Coffee For One” on Liisi jaoks värske muusikaline suund, koostöös tunnustatud produtsendi Raul Ojamaaga, kelle hiljutiste projektide hulka kuulub näiteks Mick Pedaja viimane kauamängiv. Liisi Koiksoni loomingu ja Ojamaa produktsiooni tulemusena on uue muusika märksõnadeks popiga katsetav kaasaegsus ja soul. Sealjuures on alles jäetud armastatud lauljannale omane vokaalne mahedus, sumedus ja pehmus.

Külalisena teeb loos kaasa ka Elephants From Neptune’i Robert Linna.

“Seekord oli kindel plaan minna elektroonikaga katsetama ja proovida enda olemust uue taustsüsteemiga sobitada. Produktsiooni osas jõudsime Rauliga üsna kergesti üksmeelele. Tahtsin tulla välja oma varasematest raamidest ja katsetada millegi uuega. Loodetavasti see õnnestus,” lisab Koikson.