“Meie viimasest videost on möödas omajagu aega otsustasime oma fänne rõõmustada millegi täiesti uuega ja seda video näol. “Ootab veel palju ilusaid maid” on saanud muusikapalana väga sooja vastuvõtu ja läheb raadiotes inimestele hästi peale, loodetavasti meeldib siis ka video,” ütles The Suni laulja Tanel Padar.

“On väga hea meel, et saime oma videotegemisse kaasata tõelistest proffidest koosneva meeskonna ja tänu sellele on tulemus on selline, millega võib ainult ja ainult rahul olla.” kiitis Padar video valmimisele kaasa aidanud meeskonda.

Video valmis produktsioonifirmas Allfilm, režissööriks on Andzei Matsukevits, operaatoriteks Heiko Sikka ja Roman "Vanaisa" Neimann ning peaprodutsendiks Dagmar Mäe. Video valmimisele pani õla alla tehnoloogiafirma Starman, kellega The Sun sõlmis sel suvel pikaajalise kahepoolse koostöölepingu.

“Ootab veel palju ilusaid maid” on The Suni värskeim singel, mis jõudis avalikkuse ette juuli lõpus. Lugu on hetkel paljude Eesti raadiojaamade A-listis. Loo viisi autor on kogu The Suni kollektiiv, sõnad on kirjutanud Aapo Ilves.

“Ootab veel palju ilusaid maid” kõneleb piiride murdmisest tänapäevases maailmas, kus me oleme ühtaegu igas mõttes vabamad kui kunagi varem, aga samal ajal hõivatuimad kui kunagi enne. Loo läbivaks sõnumiks on teadmine, et homme on alati parem ning kunagi ei tasu jääda enda või maailma poolt loodud "seinte" vahele kinni.

Video valmimises osalesid:

Režii: Andzei Matsukevits 
1AD: Hendrik Mägar 
Operaatorid: Heiko Sikka ja "Vanaisa" aka Roman Neimann
Kunstnikud: Eva-Maria Gramakovski ja Kristjan Suits
Valgusmeister: Hendrik Saks
Kostüümikunstnik: Gerly Tinn
MUA: Maarja Sild 
Postproduktsioon: Georgius Misjura, Ivar Taim,  Andres Kluge, Tanel Toomsalu
Produtsent: Dagmar Mäe/ Allfilm
Klipi idee autor: Heiki Urbala, reklaamiagentuur Idea loovjuht