Stone Sour on plahvatuslik segu Corey Taylori karismast, meeldejäävate meloodiatega pikitud lugudest ning väga kaasahaaravatest kitarririffidest. Stone Sour on oma lavalise energiaga sütitanud järjest rohkem ja rohkem fänne üle maailma ning sellest annavad tunnistust tuur tuuri järel suurenevad saalid ja väljamüüdud kontsertide arv.

Bänd asutati 1992. aastal Corey Taylori, keda laiem avalikkus teab kui Slipknoti vokalisti, ja JoeEckmani poolt. Bänd jäi aga toppama üheksakümnendate lõpus kui tuule sai tiibadesse Slipknot. Store Souri taastulemine algas 2002. aastal kui salvestati omanimeline debüütalbum, millega bänd teenis 2 Grammy nominatsiooni ning album müüs end kuldplaadiks. Järgnes pooleaastane tuur ja taaskord Slipknotist tingitud väike paus.

2006. aastal naases Stone Sour albumiga "Come What(ever) May". Albumi teine singel "Through The Glass" tõusis USA Mainstream Rock Chart tabeli kõrgeimale kohale ning seda müüdi plaatinaplaadi normi vääriliselt. Lugu tõi bändile ohtralt tuntust ja eetriaega raadiotes.
Neli aastat hiljem järgnenud albumi "Audio Secrecy" produtseeris Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Velvet Revolver, Rush, Alice In Chains). 18 lugu sisaldava albumi tuntuimaks looks kujunes taaskord teine singel - "Say You'll Haunt Me", mis on Youtube keskkonnas kogunud üle 16 miljoni vaatamise.

Tänavu suvel ilmunud album "Hydrograd" pälvis kriitikutelt ohtralt kiidusõnu ja nagu bändimehed on ise tunnistanud, siis album on meloodilisem ja rohkem "rock-and-roll" kui eelmised kauamängivad.

Stone Sour koosseis: Corey Taylor (vokaal, kitarr), Josh Rand (kitarr), Roy Mayorga (trummid), Johnny Chow (bass) ja Christian Martucci (kitarr).

Piiratud koguses pileteid Stone Sour'i kontserdile hinnaga alates 44 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti reedel 15. detsembril kell 10.00.