Staari ja teda tuuril saatvate muusikute ning tantsijate menüüs pannakse rõhku tervislikule toidule. Kylie’l on sel laupäeval Taanis algaval maailmatuuril kaasas küll isiklik kokk, kuid tervet abimeeskonda toitlustab catering.

Toitu nii Kylie’le kui tema meeskonnale hakatakse valmistama Saku Suurhalli tagaruumidesse spetsiaalselt ehitatud köögis. Staari catering veab tuuri jooksul suurema osa vajalikest toiduainetest ise kaasas, kuna tegemist on tihti nii spetsiifilise tootja toodanguga, et see lennutatakse värskena neile erinevatesse kontserdi toimumise linnadesse, sh ka Tallinnasse kohale.

Siiski küsitakse abi ka Tallinna kontserdi korraldajatelt - eelkõige piimatoodete, puu- ja juurvilja ning ka jookide osas. Eraldi tähtsa punktina leidub staari menüüs kitsepiimatooted: kitsepiim, kitsepiimavõi ja kitsepiimajogurt, kuid samuti ka näiteks värske spinat.

Kitsepiimale lisaks peab staari ja tema meeskonna saabumise hetkeks kohal olema ka suurem hulk mitme erineva piima varu, näiteks 1,5% ja 3% piima, sojapiima ja riisipiima.

Vaja läheb ka 30 kohupiimasaiakesest, 30 kuklit ning erinevaid valgest jahust ja mitmevilja röstsaia. Küsitakse ka mitme kilo kaupa šampinjone, tomateid, porgandeid ja banaane. Joogi suhtes eelistatakse apelsini- ning õunamahla ja hästi palju joogivett.

Kylie esineb esmakordselt Eestis juba järgmisel kolmapäeval, 23. veebruaril Saku Suurhallis oma suurejoonelise maailmaturnee «Aphrodite – Les Folies Tour 2011» raames.

Kylie Tallinna kontserdi iste- ja seisukohapiletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.