Kylie
show
d on tuntud oma suurejooneliste lavakostüümide poolest ning ülehomne Tallinnas peetav
show
pole erand – kontserdi raames saab Saku Suurhalli laval näha üle 200 erineva fantastilise lavakostüümi. Staari lavakostüümide autoriteks on tuntud moekunstnikud Dolce & Gabbana.

«Kylie on alati olnud meie “Piccola Principessa” (Väike Printsess), kuid mitte ainult sellepärast, et meil on suurepärane võimalus koostööd teha, vaid eelkõige meie tugeva sõpruse pärast! Kyliega koostööd teha on alati olnud väga spontaanne ja lihtne, kuna meil on vabad käed loomingu osas, sest me teame väga hästi, mida Kylie tahab ja ta usaldab meid. See on meie kolmas tuur koos Kyliega ja seekord me oleme uuesti kasutanud ikoonilisi D&G esemeid ning kohandanud neid
show

erinevate teemadega,“ ütlevad moekunstnikud Domenico Dolce ja Stefano Gabbana.

«Minu kallid sõbrad Dolce & Gabbana on disaininud mulle need võrratud lavakostüümid. Seda armastust ja talendikust on minu uues tuuris nii palju, et seda on raske kirjeldada ning ma ei suuda ära oodata, et kõik mu fännid sellest osa saaksid, » kommenteerib Kylie ise.

“Minu uus show peaks tekitama võimsa emotsiooni armastust tunda ja jagada. Just seda ma tahangi näidata,” lisas lauljanna.

Kylie lavakostüümide, meigi ja soengute eest vastutab koguni seitse inimest. Staari garderoobi jaoks eraldatakse Saku Suurhalli tagaruumides eraldi suur ruum. Samuti on eraldi ruum ka meigi ja soengute tegemiseks.

Üle 200 erineva kostüümi kaunistamise juures kasutatakse üle miljoni teemantikristalli ja tuhandeid sulgi.

Kylie uue show ajal näeb Saku Suurhalli laval 20-liikmelist tantsutruppi, õhuakrobaate ning täiskoosseisus suurt bändi koos taustalauljatega. Staari uue turnee kontserdiproovid algasid maailma erinevates paikades juba eelmise aasta jõulude ajal. Kylie ise koos oma uue bändiga valmistasid tuuriks ette Londonis, tantsijad ja õhuakrobaadid harjutasid kolme maailmatippu kuuluva koreograafi käe all Los Angeleses.

Ülehomme, 23. veebruaril avab Saku Suurhall uksed kell 20.00, kontserdiprogrammi algus 21.00. Enne Kylie lavale minekut soojendab publikut staariga koos tuuritav DJ.


Tallinna kontserdi piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.