Kui lava tehniline teenindus peab pealtvaatajatele jääma nähtamatuks, siis lava peal toimuv
show
on koreograafiline tippteos. Ka artisti eelnevad tuurid on väljapaistvad tipptantsijate rohkuse, kostüümide mitmekesisuse ja ülihea koreograafia poolest.

„Korraldajale on teada antud, et lava taha nõutakse kahte eraldi ruumi nais- ja meestantsutruppide jaoks. Tantsijatele on ette nähtud eraldi tuuribuss,“ ütles kontserdi meediajuht.

„Kylie X 2008“ tuur algab 6. mail Pariisis ning läbib suurema osa Euroopa pealinnadest. Tuur jõuab lõpule augustis Londonis.

Riia Arena piletimüük on kontserdi pressiesindaja sõnul läinud väga hästi. “Seisukohti on alles vaid ligi 500, veidi suurem on valik erinevate istekohtadega sektorite vahel,” ütles pressiesindaja. “On võimalik, et juunis vabaneb veel väike kogus looži- ja tooliomanike broneeringud, seda muidugi juhul, kui neid kõiki eelnevalt välja ei osteta. Rohkem pileteid müüki ei tule,” lisas pressiesindaja. Riia Arena mahutab sellele kontserdile ca 13 tuhat külastajat.

Hiljuti võitis Kylie Minogue juba teist korda maineka Briti muusikaauhinna kui Parim Rahvusvaheline Naislaulja. Auhinnagalal esitas artist oma viimase singli “Wow”, mis jõudis kõigest kahe nädalaga Briti edetabelis viiendale kohale.

Kylie Minogue peadpööritava karjääri algusest sai tänavu 21 aastat. 1987. aastal ilmusid tema esimesed hittsinglid “Locomotion” ja “I Should Be So Lucky”. Sellele on järgnenud üheksa stuudioplaati ning kuus maailmaturneed. 43 artisti singlit on jõudnud mängitavuse ja müügitoppide esikümnesse üle terve maailma.

Peale edukaid plaate 1990ndatel šhokeeris Kylie Minogue 2000. aastal kogu maailma muusikatööstust plaadiga “Light Years”, millel domineerisid hittsinglid “Spinning Around” ja “On A Night Like This”.

Vaieldamatuks raadioedetabelite ja tantsusaalide kuningannaks tõusis ta järgmise plaadiga “Fever”. Tähesära jätkus albumiga “Body Language”, mille tõmbenumber “Come Into My World” sai 2004. aastal parima tantsusalvestuse Grammy. Samal aastal tehtud uuringust selgus ka, et Kylie Minogue on viimase 20 aasta enimmängitud naisartist Inglismaal.

Eelmisel aastal avati maailmakuulsas Madame Tussaud vahakujude muuseumis Londonis juba neljas Kylie Minogue vahakujust teisik. Ainult ühel kuulsusel — Inglismaa kuningannal Elisabeth II on neid rohkem.