Kuluaarides väga suurt kõmu tekitanud ning kaks nädalat tagasi avalikustatud kontsertturnee on järgmise aasta nõutumaid showsid maailmas. Esimesed müükilastud kontserdid on välja müüdud vähem kui tunni ajaga. Artisti esindajad on lisanud ülisuure nõudluse tõttu igale planeeritud Inglismaa showle kaks kuni kolm kontserti lisaks.

“Ma panen kokku show, mis on põnev ja huvitav kogemus nii pealtvaatajatele kui mulle endale,“ ütles Kylie Minogue tuuri avalikustamisele pühendatud pressikonverentsil. Kontserdil tulevad esitusele nii Minogue triumfaalse karjääri tipplood kui uue albumi X laulud.

“Kylie X 2008” tuuriga on kaasas popmuusika ajaloo massiivsemaid ning tehniliselt keerukamaid sisekontserdi produktsioone. Tehnikat ja kogu tuuri inimesi vedav karavan koosneb enam kui kahekümnest koormaautost ja bussist.

“Kontserdi korraldaja, Baltic Music Productions otsustas kontserdi korraldada Riias, kuna see on parim logistiline lahendus meie regioonis,” ütles kontserdi meediajuht Reno Hekkonens.
“Kaaluti ka Tallinnat, kuid Riia Arena on nii suuruselt üle, kui asukohalt parim — olles kolme Balti riigi keskpunktis,“ lisas Hekkonens.

“Oma rolli mängisid ka segadus ja poliitilised demagoogiad kontsertite piletite käibemaksu üle Eestis, kus me oleme selgelt halvimas positsioonis võrreldes Läti ja Leeduga. Sellises teadmatuses ning nii grandioosse projekti puhul ei saanud me sellega riskida,” lisas kontserdi meediajuht.

Eestis tuleb müüki 2000 piletit. Piletimüük toimub kõigis Piletilevi müügipunktides üle riigi. Samaaegselt tulevad üle Baltikumi müüki 1000 fänni seisukoha piletit, mis annavad õiguse siseneda kontsedile 30 minutit enne uste avamist ning võtta sisse koht lava ees. Fännipileti omanikele avatakse eraldi sissepääs. Ühele inimesele müüakse korraga kaheksa piletit.

Kollektiivtellimusi on võimalik esitada e-posti aadressil kylieticket_est@balticmusicgroup.com. Samal aadressil saab esitada ka VIP loozide piletitellimusi.

„Arvestades piletite ülisuurt nõudlust ja seda, et korraga avatakse müük kolmes riigis, on selge, et pikalt mõelda ei ole mõistlik,“ lisas kontserdi pressiesindaja.

„Nädala pärast astume me Shengeni viisa-alasse, mis tähendab, et me saame sõita Riiga ilma tülikat piiripeatust tegemata. See on väga mugav ja toob Riia meile veelgi lähemale,“ lisas Hekkonens.

Kylie Minogue tuur saab alguse mais 2008 Pariisist ning jõuab lõpule augustis Londonis.