«Kylie kontsert on juba kahe nädala pärast ning kõik, kes on jäänud ilma hea istekohaga kontserdipiletist saavad nüüd võimaluse osta pilet sellele suursugusele showle,” lausub BDG Music tegevjuht Eva Palm.

Tänasest on saadaval piiratud koguses pehmeid ja mugavaid klubitooli istekohti, mis asuvad Saku Suurhalli 2. tasandil ja on hea vaatega lavale ja kogu saalile.

Eva Palm soovitab huvilistel Ticketpro kodulehelt www.ticketpro.ee uurida erinevaid võimalusi, sealhulgas ka tõelise Kylie fänni eksklusiivset Splash Pack kontserdipaketti.

«Lisaks vabanenud klubitoolidele on Kylie Tallinna kontserdile müügil ka veel seisukoha pileteid, “ ütleb Palm ning kinnitab: “rohkem lisapileteid müüki ei tule.“

Maailma kuumim popdiiva ja alati särav Kylie Minogue esineb esmakordselt Eestis juba 23.veebruaril Saku Suurhallis oma suurejoonelise maailmaturnee «Aphrodite – Les Folies Tour 2011» raames.

Piiratud koguses klubitooli istekoha pileteid tuleb vabamüüki täna, 9.veebruaril alates kell 17.00. Piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.