Kontsertpeol astuvad lavale Inglise indibänd Sons of Noel and Adrian ja Odd Hugo, plaate mängivad I Love You baari Eesti sõbrad.

I Love You Recordsi talli värskeim asukas, Sons of Noel and Adrian jõuab Tallinnasse oma teise albumi “Knots” tuuri raames. Bändi Chicago postrokist, džässist ja avant-popist mõjutatud uus plaat annab hästi edasi žanriliselt rikkalikku kõlapilti ja kontrollitud kaost, mida nende kontsertidel kogeda saab. Tegemist on kooslusega, kes tuuritanud mh koos Mumford & Sonsiga ning soojendanud Laura Marlingi kontserti Royal Festival Hallis. Pool bändist on olnud puhkpilli-sektsiooniks Broken Social Scene tuuridel, teised löönud kaasa Damo Suzuki ja Laura Marlingi koosseisudes.

Armastatud kohalik grupeering Odd Hugo, kes peagi ka Riias I Love You baaris ning samal nädalavahetusel Von Krahli 21. sünnipäevapeol täiskoosseisus üles astub, esineb sel korral duona, algupärase tuumikuna. Sünnipäevahõnguliste “palju-õnne” DJ-settidega kostitavad külalisi õhtu jooksul muusikud Ewert Sundja ja Erki Pärnoja ning Sethh ja Kóstja, Tallinn Music Weeki eestvedaja Helen Sildna ning mänedžer Toomas Olljum.

Riias 2003. aastal avatud Bar I Love You on muusikasõprade seas teatud kui Eesti muusika saatkond Lätis, kus on regulaarselt üles astunud hulk rohkem ja vähem tuntud Eesti artiste. Just sel põhjusel tähistatakse sünnipäeva ka Tallinnas.

Läbi aegade on I Love You Bar’is üles astunud sellised Eesti artistid nagu Bad Apples, Ewert and The Two Dragons, Malcolm Lincoln, Vaiko Eplik, Sibyl Vane, Zebra Island, Abrahams Café, The Sinclair Sinclair, Tenfold Rabbit ja Iiris. Peatselt on oodata ka Odd Hugo ja Tallinn Daggersi esinemisi.

I Love You baarist alguse saanud I Love You Records plaadifirma on välja andnud mitmete Eesti artistide muusikat – Ewert and The Two Dragonsi teine album “Good Man Down” (2011), Sibyl Vane’ debüüt “Love, TV and Holy Water” (2012) ja ka Zebra Islandi debüütplaat “Saturnine” (2013). Sons of Noel and Adrian on plaadifirma esimene artist väljastpoolt Baltikumi.

I Love You baari sünnipäevapidu on ka Von Krahli sünnipäevanädala avaürituseks - Von Krahl saab nii vanaks, et teda lastakse lõpuks ometi baari sisse! Sel nädalavahetusel, kahel päeval, kahel korrusel on Von Krahli sünnipäeva tähistamas kohalike DJ-de paremik ja piire ületav valik bände.

Pilet maksab 8 eurot.

Vaata Sons of Noel and Adrian videot loole "Come Run Fun Stella Baby the Mother of the World"