Laulu „Bit more“ inspiratsiooniallikatena on Lepatriinu nimetanud loomulikult jääteed, loodust, metsa, värskust, puuvilju ning teisi suve ja joogiga resoneerivaid märksõnu. „Suvise ning flirtiva alatooniga lugu, mis jääb kummitama nagu jäätee maitse,“ iseloomustab Leptariinu lugu ise.

Sellest tulenevalt hakkasid noorel muusikul tulema ka teised veidike kahemõttelised sõnaühendid – fraas „I’m just peachy“ viitab ühel ajal virsiku maitsele ning teisest küljest sellele, et „mul on kõik hästi,“ selgitab Lepatriinu.

Kergitades veel rohkem saladuseloori laulusõnade ees, toob Lepatriinu välja näiteks sõna „Honey“, mis laulusalmis jookseb lause lõppu „taste like the sweetest honey“ („maitseb kui magus mesi“) ning seejärel algab jälle uue lausega „Honey you know you’re craving a little bit more“ („Kallis sa tead, et ihaldad veidike veel“).

Just selline veidike flirtiv sõnade kombineerimine kirjeldab kõige täpsemalt Lepatriinu loomeprotsessi „Bit more“ laulu kirjutamisel ja muusika loomisel. Laulu sõnumit kannab edasi sama suvine Kadrioru pargis filmitud muusikavideo.