Esimesena laulsid Tanja Mihhailova Kohtla-Järvelt koos koos Dmitri Smirnoviga. Tanja ja Dmitri esituses tuli esitusele Bollywoodi stiilis shownumber "Jimmy, Jimmy" filmist "Disco Dancer".

Anne Veski kommenteeris esitust järgmiselt: "Ma tean, et Tanja oskab tantsida! Selle kohta, et te enne sedasorti asja teinud ei ole, tuli küll väga hästi välja!

Ka Ott Lepland kiitis konkurentide esinemist: "Mulle väga meeldis, värvikas ja kaasahaarav esitlus!"

Ott Lepland Kärdlast laulis ei kellegi muu, kui enda vanaema Naima Leplandiga lugu "Minu isamajakene".

Ivo Linna: Ott närveeris rohkem kui vanaema ise. Oleks mul võimalus punkte anda, annaks kõik kohe ära!

Ženja Fokin: Suurepärane töö, ma olen südamepõhjani liigutatud!

Anne Veski: Mul on klomp kurgus!

Toomas Lunge Tartust valis endale kaaslaseks Tartu linnapea Urmas Kruuse ja nemad laulsid koos laulu "Grammofon".

Ženja Fokini arust sobiks mehed punasele vaibale ja Anne Veski sooviks mehi oma tantsupoisteks. Ivo Linna kiitis kõike väga stiilseks.

Marju Länik Otepäält laulab koos saate noorima osavõtja 9-aastase Liisabet Urmiga. Nende valitud looks osutus "Oo, kuis nii kaunis on hommik" muusikalist "Oklahoma".

Anne Veski: "Marju on suure töö ära teinud ja leidnud väikse staari!"

Ivo Linna: "Otepää esilaulja koha võtab üle Liisabet," naeris Ivo.

Ženja Fokin kiitis Marju kingade kõrgust.

Koit Toome Laagrist esineb koos Mari-Ann Lettiga. Nad laulavad lugu "Empire State of Mind".

Ivo Linna: Minu meelest nii need tähed sünnivadki - tänud, tundmatu daam! Ma ei küll tea, kuidas te nii palju võõraid sõnu pähe saite".

Anne kiitis Koitu sisseelamise eest.

Birgit Õigemeel Kohilast laulab koos uhke Kohila rahva laulukooriga. Täna rõõmustavad nad meid looga „Ei saa mitte vaiki olla".

Ženja Fokin: "Ma lähen vist praegu kohe kapates Kohilasse! Fantastiline! Ma ise siin vapun ja rapun ning teie riietus on väga lahe. Olen väga liigutatud!"

Anne ütles, et kui teised ajasid nutma, siis nemad ajasid judinatesse.

Taimo Toomast Pärnust laulab koos Endla teatri näitleja Ago Andersoniga laulu "Kaunid baleriinid".

Anne märkis, et kui saate ajal sai seni nutta ja kogeda tõelist hingevärinat, siis nüüd sai naerda ka. Ženja arvas, et Estonia uksed on nende jaoks valla.

Vaatajahääletus avatakse juba esimeses otsesaates, kuid seekord keegi veel välja ei lange. Saate lõpus avalikustatakse kolm enim hääli saanud lauljat-paika ja selles saates antud hääled liituvad järgmise pühapäeva otsesaate häältele ning siis langeb esimene laulumeeskond konkurentsist välja.

Anne Veski lemmikuks oli Kohila, Ivole meeldis Kärdla ja Ženjale meeldis kõige rohkem Pärnu. Vaatajate hääletusel oli kõige populaarsem Kärdla, millele järgnesid Kohila ja Pärnu.

VAATA GALERIID: