Kärdlat esindav Ott Lepland on asunud pungi teele ja Laagri elanik Koit Toome astub lavale koos 70- ja 80-aastate varieteetähe Ülle Tomingaga. Muusikalisi etteasteid kommenteerivad Silvi Vrait, Ženja Fokin ja pungilegend Villlu Tamme.

Taimo Toomast – Pärnu: Taimo toob seekord saatesse kuumad lõunamaised rütmid koos Pärnu kuulsaima tantsutrupiga „Lancy“. Gipsy Kingsi loos „Baila Me“ tuleb tantsutüdrukutel lasta ka häälel kõlada ning ooperilauljast Taimo demonstreerib oma tantsuoskust.

Toomas Lunge – Tartu: Toomas rokib laval koos laulva perekonnaga Raamat. Mees leidis pere koorist Akadeemlilne Emajõgi, kus laulab perepea Mati koos kolme pojaga ja mida juhendab pereema Karin. Kuna peres on mehi nagu murdu, siis vallutavad nad lava T-Klaasi poolt tuntuks lauldud looga „Meestelaul“. Etteastet ilmestavad eriefektid rattakelladega.

Birgit Õigemeel – Kohila: Birgiti kõrval seisab seekord 10-aastane Märten Männiste. Mõni aeg tagasi kirjutas helilooja Riine Pajusaar spetsiaalselt Märtenile laulmiseks imeilusa „Sünnipäevalaulu“, mille krapsakas poiss saatis sünnipäevaks kodukandi tüdrukule Birgitile.Lugu puges koheselt Birgiti südamesse ja lauljatarile tundus ainuõige valikuna seda ka saates esitada.

Koit Toome – Laagri: Koidu missioon oli leida partneriks daam vanuses 41-65. Koidu õnneks viis saatus ta kokku kunagise baarvarietee „Tallinn“ tähe ja praeguse tantsupedagoogi Ülle Tomingaga. Kui siiani on Koit saates räppinud ja tantsinud, siis seekord üllatab ta televaatajaid taas, esitades koos Üllega kelmika loo „Miljonär“.

Tanja Mihhailova – Kohtla-Järve: Tanja missioon oli leida partneriks tuntud inimene, kes ei ole laulja. Selle nädala ülesanne oli lauljatarile aga eriti keeruline - ta pidi korraldama oma esinemise saates nii, et samal ajal oleks võimalik viibida ka teater Vanemuise laval. Imeline „Sinu hääl“ kõlab Tanja ja endise riigikogulase Tiit Kuusmiku kauni duetina, neid toetab laval Kohtla-Järvelt pärit saksofonist Virgo Veldi.

Ott Lepland – Kärdla: Laulupartneri leidmiseks korraldas Ott Kärdlas neidude hulgas ettelaulmise ning valituks osutus sarmikas Triin Salin. Mõlemad lubavad Kärdlat väärikalt esindada Vennaskonna tuntuima looga „Insener Garini hüperboloid“.

Eelmisel pühapäeval langes konkurentsist välja Otepää, paraku peab seegi kord üks paik saatest lahkuma. Televaatajad otsustavad, kes järgmisel nädalal enam laulupealinna tiitlile ei võistle. Saate lõpus avalikustatakse kolm kõige vähem hääli saanud paika, kelle hulgast eksperdid saavad päästa ühe, ülejäänud kaks esitavad oma laulud uuesti, seejärel selgub uue telefonihääletuse tulemusena saatest lahkuja.

„Laulupealinn“ on TV3s pühapäeval kell 19.30.