Saade algas täna suurepärase ühislauluga Queen- I Want It All.

Kohila - Birgit Õigemeel: Birgiti missiooniks oli seekord laulda koos oma sugulastega ja ülesanne oli kerge, sest laulvaid Õigemeeli on Kohilas õige palju. Nii moodustas Birgit oma õdedega tüdrukutebändi, mille viiendaks liikmeks kutsuti onutütar. Kahtlemata kõlas Spice Grilsi «Wannabe» nende esituses väga vürtsikalt!

Villu Tamme: See on ainus Spice Girlsi laul, mis mulle meeldib.

Anne Veski: Number oli väga lahe. Nad sobivad kõik väga hästi kokku. Ma olen Spice Girlsi esinemist näinud ja neil oli rohkem lavalisi apse kui Õigemeeltel, mulle väga meeldis.

Ženja Fokin: Natukene segas see hommikune aeroobika laulmist, aga te tõite ajastu siia ruumi sisse. Riidevalik oli ka hea.


Tartu - Toomas Lunge: Tartus toimus sel nädalal saateks valmistumine akadeemilises õhkkonnas, Toomase partneriks on professor Eero Vainikko Tartu Ülikooli matemaatika informaatikateaduskonnast. Ettekandele tuleb professori enda kirjutatud imeilus laul «Aeg».

Villu Tamme: Ilmselt kõik professorid maailmas laulavad ühte moodi, soovitaksin teil jätkata hoopis pungi lainel.

Anne Veski: Kas kitarrimängijal oli nii halb laval olla, et terve loo aja ühtegi musklit näos ei liigutanud. Nõustun Fokiniga, mingi särts jäi puudu. Aga Lunge laulis täna päris hästi.

Ženja Fokin: Seekord oli natuke ka kampsuneid seljas. See tekitas mulle suuri tundeid. Ilus oli kuulata eesti keelset laulu, kuigi minu jaoks liiga rahulik lugu. Ma olen ise hull ja vajan särinat. Aga teile see stiil sobib.

Kärdla – Ott Lepland: Otiga koos astub kodukoha eest võitlusse Kärdla Ühisgümnaasiumi segakoor. Sel nädalal korduvalt Hiiumaal proovides käinud Ott tõdes, et valik õigustas end igati. Leonhard Coheni «Hallelujah» kõlab ühises esituses eriti võimsalt.

Villu Tamme: Mina arvan, et ei tohiks sellest laulust coverit teha! Palju oli vaeva nähtud siiski ja viisipidamisega raskusi ei ole olnud. Ehk lausa liiga võimas? Kooril oli Soome lippudest kleidid tehtud.

Anne Veski: Tegelikult mulle väga meeldis. Ott, sa oled väga super. Kõik, kes esinevad kooriga, neil on trump peos. Näed pisar tuleb silma, nii ilus oli.

Ženja Fokin: Kärdla, halleluuja teile. Väga kõva! Selle looga lõite massiga võimsa vokaali ja nüüd ma olen teie poolt.

Kohtla-Järve – Tanja Mihhailova: Nunnumeetri lööb seekord põhja Tanja, kel partneriks särtsu täis poiss Kermo Vinkler (8). Kermo on tuntust kogunud laste lauluvõistlustel, lisaks sellele on ta ka edukas väike breikar. Oma breigioskuseid demonstreerib Kermo ka saates, esitades koos Tanjaga loo «Tere läks kaduma».

Anne Veski: Väga meeldis lugu. Mulle tundub, et lapspartnerit on kerge leida, tuleb neid kui seeni!

Villu Tamme: Ei olnud üldse nunnu väike laps, vaid korralik staar. Tanja jäi lausa varju!

Ženja Fokin: Partner ja Tanja olid väga tublid ja seda oli väga tore vaadata. Jätkake samas vaimus. 

Laagri – Koit Toome: Koidu ülesandeks oli moodustada trio ning mees kutsus kaaslasteks Karl Madise ja Uku Suviste. Karl Madis on Laagris elanud üle kümne aasta ja sinna ka maja ehitanud. Nõmmekas Uku Suviste astub aga rõõmuga naabri Laagri eest välja. Ettekandele tuli«Viimane vaatus» Anne Veski repertuaarist.

Villu Tamme: Mulle meeldib, kui mehed peenikese häälega laulavad. See tuli nii hästi välja!

Anne Veski: See tuli vabalt välja ja oli väga lahe. Lõin lausa tantsu kaasa ja Peeter Vähi ei pea kodus punastama.

Ženja Fokin: Nii lkõrgelt laulmas ei ole ma kedagi kuulnud. Gruuv ja sammud olid super.