Eesti Laulult ja äsja laiali läinud La La Ladies tüdrukutebändist tuntud INGA on segu R'n'B-st, soulist, jazzist ja popist. Reedesel kontserdil kuuleb grammi omaloomingut ning maitsekaid covereid sellistelt artistidelt nagu Erykah Badu, Jill Scott, Robert Glasper jne. INGAt saadab võimsa kooseisuga bänd, kus musitseerivad Holger Marjamaa, Janno Trump, Dmitri Nikolajevski ja Jaan Jaanson.

32-aastane Laura Mvula on Suurbritannia üks mainekamaid artiste, kes ühendab enda loomingus peamiselt R&B, jazz-, klassikalise ja popmuusika elemente atmosfäärilise kõlapildi ja sügava tämbriga. Tema mõlemad kauamängivad „Sing to The Moon“ ja „The Dreaming Room" on toonud Mvulale tunnustust nii muusikakriitikute, melomaanide kui paljudele tuntud muusikute seas, kelle hulgas ka näiteks Elton John ja Prince.

Mvula eelseisval kontserdil Tallinnas on lisaks muusikale võimalik nautida ka erinevaid maitseid, sest kontserdi eel pakuvad T1 Mall of Tallinna 4. korrusel asuvad restoranid toidugurmaanidele põnevaid kolmekäigulisi õhtusööke. Spetsiaalsete pakkumistega on võimalik tutvuda Piletilevis, kust saab ka soetada ühist, kontserdi- ja õhtusöögi piletipaketti.

Mitmete auhindadega pärjatud Suurbritannia artist Laura Mvula esineb juba sel reedel, 10. mail Tallinnas, T1 Mall of Tallinna 4. korrusel. Tegemist on keskuse uue kontserdisarja „T1 Grand Live“ esimese kontserdiga.