Eurosonici nimelisel festivalil alustas Ewert and the Two Dragons kolmapäeval soojenduskontserdiga väikesel Spiegheli laval ning selle kontserdi tekitatud tähelepanu täitis järgmisel päeval juba suurema Muziekschooli saali.

Ühelt kontserdilt teisele liikumist harrastavad külalised jäid sel kontserdil tihti selle lõpuni esinejat kuulama. Ent selle põhjuseks polnud Le Monde'i hinnangul mingid lavaenergia väljendamise trikid. Oma klaveri taga istuv neljaliikmelise bändi juht Ewert Sundja rõhus rohkem oma esinemise meisterlikkusele ning hääle väljendusrikkusele.

Nii nagu oma albumil Good Man Down mängis grupp kontserdil popmuusikat, mida küttis blues ja fantaasiafolk. Nende muusika meenutas Soome naabrite bändi 22-Pistepirkko ameerikapäraseid laule, Crowded House'i meloodilist peenust ja R.E.M.-i akustilisi unistusi. Good Man Down tuleb Prantsusmaal müügile 30. jaanuaril, selle väljaandjaks on Bordeaux mainekas plaadifirma Talitres. Kulisside taga säravad Ewert and the Two Dragonsi mänedžer Toomase silmad, kui kõik Euroopast ja Ameerikast pärit agendid tahtsid gruppi tervitada.

Ewert lausus lehele, et edu saavutati eelmise aasta aprillis ühe Läti plaadifirma välja antud albumiga Good Man Down. Selle esimene singel (In the End) There's Only Love sattus Balti ja ka Soome raadiojaamade playlistidesse, album omakorda oli 30 nädalat Eesti plaadimüügi tabelis esikohal. "Me oleme seal [Eestis] esimene indiebänd, mis on saavutanud ka suure publikuedu," rääkis Ewert Hollandis.

Ewert and the Two Dragons äratas seejärel huvi ka piiri taga, festival Eurosonic võib olla otsustav samm, et täita bändi suvi kontsertidega, kirjutas Le Monde.