Suure loodusliku ande, kõrge muusikalise kultuuri ja imeliste vokaalsete eeldustega saavutas lauljanna lühikese aja jooksul 60ndatel aastatel maailmas nii tuntuse kui armastuse. Muutumatult on Mireille Mathieu jäänud üheks tuntumaks prantslaseks maailmas.

Prantsuse estraadi klassik Maurice Chevalier on kunagi öelnud, et Mireille Mathieu käib alati tänava päikesepoolsel kõnniteel. Sügavalt ja siiralt usklikuna, kadedusest täiesti puutumatuna, on ta siiani jäänud selliseks, nagu ta estraadilavadele jõudis - Avignoni tütarlapseks. Maailm tema ümber on muutunud, kuid tema on jäänud endiseks! Selles on ühtaegu nii lauljanna jõud, nõrkus kui ka suur saladus.

Mireille Mathieu nagu ta kuulus kaasmaalanna Edith Piafi on jäädvustanud end Prantsuse estraadi ajalukku. Mireille Mathieu on oma maa saadikuna esindanud prantsuse laulu terves maailmas. Tema esituses on kuulajani jõudnud enam kui 100 miljonit plaati. Ta repertuaaris on enam kui 1000 prantsuse-, saksa-, inglise-, itaalia-, hispaania-, -provansaali, -katalaani, -jaapani, -hiina, -vene ja soomekeelset laulu.

Lauljanna on esinenud kõige erinevamale publikule pea kõigis maailma maades ja kõikjal on ta saanud armsaks nii laiadele rahvakihtidele kui ka tippudele. Mireille Mathieu repertuaaris on selliste tuntud prantsuse autorite nagu Pierre Delanoe’, Charles Aznavouri, Claude Lemesle’i, Revo ja ka paljude teiste maailmakuulsad hitid.

Juba üle 40 aasta laulab Mireille Mathieu südamega, mis küll ka nutab, kuid eelkõige armastab. Lauljannat armastab kogu südamest ka ta publik terves maailmas. Viibides esmakordselt Eestis, esitab suur lauljanna oma tipprepertuaari sümfooniaorkestri saatel. Siiani on igat ta kontserti saatnud tohutu vaimustus ja täielik edu!

"Mul on elus vaid üks oluline inimene, selleks on inimene minu publikust. Talle kuulun ma täielikult," on lauljanna ise tunnistanud.

Mireille Mathieu kontserdi piletid tulevad müügile 20.04.2011.