25. novembril astub juba kolmandat korda Rock Cafe lavale heavy-metali üks legendaarsemaid ja omanäolisemaid bände — W.A.S.P., sedapuhku relvastatud ka materjaliga nende viimaselt kauamängivalt “Dominator”.

W.A.S.P. nautis 1980. aastatel tohutut publikumenu ning oli tollal Eestiski üks tuntumaid rokipunte, kuuludes senini paljude tollal oma karjääri alustanud muusikute lemmikbändide hulka.

2007. aasta aprillis ilmus W.A.S.P.’i 13. kauamängiv “Dominator”, mis on kriitikute sõnul järjekordne näide sellest, kuidas soliidne iga on bändi loomingut vaid küpsemaks muutnud. Kontserdil on kindlasti oodata palasid uuelt plaadilt, kuid suurema osa repertuaarist moodustavad reeglina hittlood läbi aegade nagu “I Wanna Be Somebody”, “Wild Child” jpt.

Ansambli hing ja hääl Blackie Lawless, kes kirjutanud ka valdava enamuse bändi loomingust, on tuntud kui energiline showmees, kes omal ajal laenas mitmeid lavakujunduslikke elemente Alice Cooper’ilt ja The Who’lt ning vürtsitas neid verise liha loopimisega publiku sekka ning piinapinkidele tõmmatud alasti modellidega laval. Seetõttu sattus W.A.S.P. koheselt mitmesuguste komblusorganisatsioonide põlu alla ja polnud harvad juhused, kui nende kontserdid politsei poolt katkestati või sootuks ära keelati.

Ükski W.A.S.P.’i kontsert ei toimu ilma nende viienda liikmeta, milleks on 500kg kaaluv ja õudusfilmide stiilis kujundatud platvormi ning mikrofonihoidja kombinatsioon “Elvis”, mis vedrudel efektselt liigub ning millelt Blackie kontserti juhib.

Piletid W.A.S.P.’i kontserdile tulevad müügile esmaspäeval, 1. oktoobril.