Läbi aegade on teada, et kui inimene teeb plaane, siis keegi kõrgem naerab. Nii juhtub tihti ka kaua planeeritud üritustega, mistõttu kohtab hulgaliselt kuulutusi, milles keegi vahetult enne suurt südmust oma ostetud pileteid müüma või vahetama hakkab.

Ed Sheeran sellist nähtust ei salli, sest nii võivad paljud fännid ka petta saada, ning on varem sarnaste probleemide korral ka kontserte ära jätnud. Olukorra vältimiseks on laulja esitanud nõude, et kõik müüdud piletid oleks isikustatud ning üks inimene võib korraga osta vaid 4 piletit.

Ostu sooritanud inimestel palutakse jälgida, et nad oma nime õigesti kirjutaksid, passi, ID-kaardi või juhiloa kaasa võtaks ja oleks valmis ka panga väljavõtet või ostutšekki näitama.

"Selleks, et takistada piletite järelturgu, edasimüümist ja pettusi, müüakse pileteid personaliseeritud kujul. See tähendab, et piletile trükitakse ostja ees- ja perekonnanimi. Ostu sooritades palume jälgida, et Teie nimi oleks õigesti kirjutatud.

Kontserdile sisenemisel peab piletile trükitud ees- ja perekonnanimi ühtima kaasavõetud isikut tõendava dokumendiga (pass, ID-kaart või juhiluba). Sisenemisel võidakse Teilt paluda ka tõendit piletite broneerimisest (panga väljavõte või ostutšekk)," seisab Piletilevi kodulehel.

Arvata on, et inimesi saabub kohale meeletult, sest ka Moskva ja Helsingi kontsertid on täielikult välja müüdud. Kõigi dokumentide kontrollimine võtab omajagu aega, kuid kontserti korraldava agentuuri L Tips pressiesindaja Liina Karo kinnitab Kroonikale, et meeleolu tapvaid järjekordi karta pole vaja, et asi veelgi sujuvamalt läheks, võiks kõik sisenejad dokumendi juba aegsasti valmis otsida. "Seal on sissepääse päris palju. Kella neljast on juba väravad lahti ja teades Sheerani tulihingelisi fänne, siis ilmselt on nad juba varem kohal. See aeg, mil sinna sisse saab, on ka päris pikk."