Lenny Kravitzi riietusruum peab olema vähemalt 70-ruutmeetri suurune.

Põrandal peab olema vaip ja seinad peavad olema drapeeritud kangaga.

Kohustuslike mööbliesemetena peavad toas olema suur diivan, kaks tugitooli, kohvi- ja ajakirjalaud, kokkupandavad toolid, suur söögilaud, põrandalambid, suur peegel ja suur ratastel riidepuu.

Enda toas veedab Lenny Kravitz enne ja pärast esinemist mitu tundi ning selle kujunduse osas usaldab staar Tallinna kontserdi korraldajate maitset — samas soovib ta, et riietusruum oleks kujundatud “funky cool” stiilis.

Suurte tähtedega on nõudmiste nimekirjas määratud, et Lenny Kravitz ei hakka mingil juhul esinema külmas ja tuuletõmbega kohas.
Ka nõuab ta rangelt, et õhu konditsioneerimise süsteem oleks Saku Suurhalli kõikides lavatagustes koridorides, riietusruumides ja lava kohal aga välja lülitatud kogu päeva jooksul.
Konditsioneerid saalis peavad olema seadistatud miinimumtasemele.

Ruum, mis on ette nähtud staari garderoobiks, peab mahutama probleemideta 12 suurt konteinerit Lenny Kravitzi isiklike asjadega.

Eraldi ruum eraldatakse ka Kravitzi ja tema kaheksast liikmest koosneva live-bändi instrumentide häälestamiseks.

“Jimi Hendrixi mantlipärijaks” nimetatud Lenny Kravitz esitab 10. juunil Tallinnas Saku Suurhalli laval nii uue albumi “It Is Time For A Love Revolution” materjali kui ka oma parimaid lugusid.

Lenny Kravitzi Tallinna kontserdi erikülaliseks on Briti indie-rocki kultusbänd Spiritualized.

Piletid Lenny Kravitzi kontserdile Saku Suurhallis on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.