Kohad edetabelite tippudes, plaatina-albumid ja väljamüüdud kontserttuurid saavutas ta ise, andes oma albumi „The Bigger Picture“ välja oma magamistoas loodud plaadifirmas Homerun Records aastal 2006 ja mis jäi Belgia edetabelitesse koguni 110 nädalaks.

Tõelise läbilöögi tõi aga Milow singel „Ayo Technology" (50 Cent ja Justin Timberlake cover) albumilt „Milow“, mis vallutas edetabelite tippe kõikjal Euroopas ning saavutas mitmel pool ka plaatinum- ja kuldalbumi staatuse. Milow sulest on ilmunud seni kuus albumit, ta on võitnud hulgaliselt muusikaauhindu ning olnud nomineeritud mitmetele rahvusvahelistele muusikaauhindadele, sh MTV Music Awards. 2012ndal aastal võitis Milow oma 12nda MIA (Music Industry Awards), mis teeb temast MIA rekordiomaniku.

Oma viimasel kontserttuuril otsustas Milow mastaapse lava asemel intiimsema atmosfääri kasuks. Milow on laval kahekesi koos kitarristiga Tom Vanstiphout, ning kahekesi koos moodustavad mehed suurepärase loomingulise tiimi. Eelmise aasta lõpul Milow Riia kontserdil sai muusik nii suure publikumenu osaliseks, et otsustati lähemal ajal külastada ka Eestit.

Tallinnas Rock Cafes esitab Milow nii oma seniseid suurimaid hitte, loomingut varasemast perioodist kui kõige värskemat muusikat. „Iga kord kui ma lähen lavale, tunnen, et see on võimalus mul ennast jälle pisut enam avada,“ ütleb Milow. „Mõned mu laulud on väga tõsistel teemadel, aga mulle meeldib ka lustida ja ma arvan, et laval suudan ma selle publikule näidata.“

Milow (sündinud Jonathan Vandenbroeck toim.) on Euroopas tuntust kogunud kui üks põnevamaid lauljaid ja autoreid, kel on oskus puudutada publiku hingekeeli. Ta on stiililt folklaulja, kes flirdib kaasaegse tehnoloogiaga. Milow muusikas on tunda mõjutusi tema eeskujudelt – Ryan Adams, Bruce Springsteen, Jack Johnson, oma lauludes väljendab ta sageli muret oma põlvkonna tuleviku ja hingevalu pärast. Siirus ja avatus on kogunud Milow’le ustavaid fänne üle Euroopa.

Milow on jaganud lava tipptegijatega ja oma lemmikutega nagu Jack Johnson and Brett Dennen. Ka Kanye West on üks Milow fännidest ning aidanud kaasa Milow populaarsusele, postitades tema muusikat oma blogisse, misjärel Milow muusika kogus Youtube’s seejärel üle 50 miljoni uudistaja.