Rock Cafe ajaloos on see esmakordne kui ühel laval annavad koos kontserdi äsja uue loo "Hea" ilmutanud Liisi Koikson oma bändiga ja Noorkuu. Kontserdil saab kuulda mõlema artisti nii vanemaid kui ka uuemaid lugusid.

2006. aastal parimaks Eesti naisartistiks valitud Liisi Koiksonile on see sel hooajal esimene ülesastumine Rock Cafes. Liisi on kaasa teinud paljudes Eesti muusikalides, millest tuntumad "Evita", "Aida", "Helisev muusika", "Georg" ja "Jesus Christ Superstar" ning ilmutanud 4 albumit, neist viimane "Väikeste asjade võlu" ilmus 2007. aastal.

Noorkuu alustas tegevust detsembris 1996 kolmeliikmelise grupina. Suurimatest saavutustest võiks ära nimetada Grand Prix võitu 1998. aasta Raimond Valgre nimelisel laulukonkursil ning saate "Eesti Muusika Karikas" võitu 2005. aastal. Aastatel 2005-2009 andis ansambel kokku üle 500 kontserdi nii Eestis, Lätis, Soomes, Rootsis, Norras, Hispaanias kui ka USAs. Bändi kuuluvad: Rein Kahro (tenor), Ilmar Madison (tenor), Martti Meumers (bariton), Virgo Tulit (bariton) ja Remi Teras (bass).

Rock Café uksed avanevad 22. septembril kell 19.00.

Piletid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides hinnaga alates 110 krooni.