President Donald Trumpi sotsiaalmeedianõuniku lisatud video sai kiiresti pärast bändi nõudmist ka eemaldatud, vahendas BBC.

Bänd teatas Twitteris oma fännidele: "Linkin Park ei ole toetanud ega toeta Trumpi ega luba tema organisatsioonil kasutada oma muusikat."

Peale Linkin Parki on ka Adele, REM ja Pharrell Williams kritiseerinud praegust administratsiooni ilma loata nende muusika kasutamisel.

Variety kirjutas, et Trumpi jagatud videos esitas Tommee Profitt koos Fleurie ja Jung Youthiga Linkin Parki lugu "In The End". Jung tänas kõiki Twitteri kogukonnas, kes aitasid video kiiresti maha võtta.

Praegu pole teada, kas Linkin Parki jaos oli probleem konkreetselt Donald Trump, aga artistid on korduvalt võimude poole pöördunud, kui presidendikampaaniate ajal kasutatakse luba küsimata nende laule.

Neli aastat tagasi tegi Adele avaliku teadaanda, kus ütles, et Donald Trumpil ei olnud luba kasutada ühe poliitürituse ajal soojenduspalana tema laulu "Rolling In The Deep".

Foo Fightersit segas aga vabariiklase John McCain 2008. aasta presidendikampaania ajal ilma loata nende laulu "My Hero" kasutamine.

Kuula ka Linkin Parki originaalversiooni laulust "In The End"