Liquicity plaadi- ja sündmuskorraldusfirma sai alguse üksteist aastat tagasi Youtube’i kanalina, kuhu üks asutajatest, Maris Goudzwaard enda trummi ja bassi avastusi jagas. “Avastasin aeg-ajalt lugusid, mis kõlasid minu jaoks perfektsetena. Tahtsin neid träkke ka teistega
jagada, sest ma ei saanud ju olla ainukene, kes sarnast muusikat enda ellu vajas,” paljastab Goudzwaard Liquicity sünni tagamaad.

Kanal osutus väga populaarseks ja muusika viis Goudzwaardi peatselt kokku hollandlase Mark van der Schooti alias Madukiga, kellega üheskoos asutati 2011. aastal Liquicity Records. Maduki singel “Avalon” sai plaadifirma esimeseks ametlikuks reliisiks ning label on kaheksa tegutsemisaasta jooksul kasvanud suurimaks trummi ja bassi plaadifirmaks maailmas, kust on tuule tiibadesse saanud teiste seas Netsky, Fox Stevetson ja High Contrast.

Üsna peatselt sündis Goudzwaardi ja Maduki koostööst ka sündmuskorraldusfirma Liquicity Events. Esimene, asutajate kodulinnas Amsterdamis toimunud üritus osutus väga populaarseks ning tõi kokku külalisi üle terve Euroopa. See andis korraldajatele tõuke võtta ette suured sihid ning tänaseks on tegemist pidudesarjaga, mille kõik sündmused üle Euroopa on välja müüdud.

Liquicity Estonia toimub sel kevadel, 18. mail algusega kell 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Piletid alates hinnaga 18€ on saadaval Ticketeri piletikeskkonnas. Lisainfo leiab Facebookist.