"Azermedoth Record küsis meilt materjali, mida välja anda. Kas või midagi vana, mis ei ole senini ilmavalgust näinud. Midagi meil isegi oli, aga mitte piisavalt, et plaati oleks mõtet teha ja seega läks jutt sujuvalt tribuut plaadi peale, sest Loits ei ole esimene bänd, kelle tribuutplaati nad välja on andnud. Nüüd siis tulebki tribuut koos mõnede üllatuslisadega," selgitas Loitsu liider Lembetu austusalbumi tagamaid.

Ta lisas, et hetkel on oma osalemisest koos loovalikuga teatanud kümme bändi, kuid piiranguid plaadi mahule pole plaanis seada: "Oleneb kui palju materjali koguneb. Hetkel tundub, et rihib duubel CD suunas, nagu J.M.K.E. kogumik. Lisaks välja kuulutatud nimedele on veel päris paras hulk neid, kes alles valivad lugu." Esialgu on kinnitatud näiteks Goresoerdi, Sortsu, Thou Shell Of Deathi, Ulgurännu, Tankisti ja Sõjaruuna osalemised ja lood.

Lembetu sõnul läheb kogumik "lukku" mais, selle ajani võivad bändid tema või plaadifirma kaudu omi lugusid austuskogumikule pakkuda.

Azermedoth Records on tänaseks välja andnud või välja andmas järgmiste tuntud black-metal bändide kogumikke, nagu: Emperor, Burzum, Darkthrone, Immortal, Behemoth, Inquisition, Gorgoroth, Gehenna, Old Man's Child, Rotting Christ, Varathron, Necromantia, Marduk, Graveland, Dissection, Nargaroth, Enthroned, Satanic Warmaster, Nokturnal Mortum jne.

Raskerokiringkondades legendaarsele küsimusele, et millal Loitsu laval näeb, vastas Lembetu kavalalt: "Et meil ei ole vähimatki kavatsust vanal rasval liugu laskma hakata, siis on kindel lepe, et ennem uus materjal ja siis kontserdid. Et aga märkamatult on bänd 20 aastat vanaks saanud, siis kõike võib see aasta veel juhtuda!"