Pilves ilm ja eelnenud vaidlused festivali toimumisaja üle tähendasid, et mulluse miljoni asemel ilmus laupäeva hommikul oma ihu paljastama vaid umbes 400.000 inimest. Osalejate ja pealtvaatajate indu see aga ei vähendanud.

Roosades karvastes rinnahoidjates ja taskurätisuurustes roosades seelikutes Sindy ja Ela Mecklenburg-Vorpommerni liidumaalt tundsid väiksema tunglemise pärast rõõmugi.

“See tähendab, et meil on rohkem ruumi tantsida ja vingerdada,” ütlesid nad.

Maailma suurima ekshibitsionistide kokkutuleku lemmikriietuseks paistsid olevat sätendavad stringid ja helendavad karvased lumesaapad.

Paraadil osales 50 liikuvat lava, kust sajad DJ-d muusikat lasid. Ühel laval pakuti soovijaile võimalust abielu registreerida.

Üritust valvas umbes 2.000 Love Parade’i märkidega politseinikku ja üle 800 meediku. Hommikupooliku jooksul vahistati 23 inimest, enamus neist uimastitega seotud seadusrikkumiste eest.

Tänavune Love Parade pidi toimuma 14. juulil, kuid lükkus edasi ja oleks peaaegu ära jäänud, sest mullu kesklinna pargile tekitatud kahjudest ärritatud keskkonnakaitsjad tahtsid sel päeval kõigepealt meeleavalduse pidada. Lõpuks lepiti kokku hilisemas tähtajas.

Kuna üritust ei loeta enam meeleavalduseks, tuleb korraldajail endil pärast kinni maksta ka ligi miljonimargane prügikoristusarve, mille varem tasus linn. Korraldajad on seetõttu ähvardanud Love Parade’i edaspidi mujal korraldada.