"Minul on muidugi hea meel, et Rudimental, LondonElektricity ja AndyC tulevad, aga rokimehed peletab see nimestik ju neile suunatud üritusest pigem kaugele ja d'n'b fänn nii suur ma ka pole, et neid selle raha eest kuulama minna - 70 eurtsi. huhh... Mäletan et London Electricityt käisin Tartus kuulamas 10 või 15 eurtsi eest, miks peaks nüüd kahe hea asja eest kolm korda rohkem maksma... " nuputab meile kirjutanud Märt.

"Aga vähemalt tekkis rõõmustav mõte, et see on äkki hoopis Dance Summer ja 25 nimes viitab ilmselt kohaleminejate keskmisele vanusele - just sellist väliüritust nende esinejate, ent mõistliku hinnaga (!!!) oleks Eesti suvve vaja :)" viskab ta õhku idee, millest ürituskorraldajad tegelikult Grindi näol on kinni juba haaranud ka.

Anna teada, kallis lugeja, kas oled nõus Märdi jutuga või ootad Rock Summerit just rokielamuse saamiseks. Kui viimast, siis milline bänd on Sinu jaoks oodatuim?

Meenutame, et Rock Summeril astuvad üles:

Laupäeval: Aura Dione, Black Rocks, Bryan Adams, Dramamama, Elephants From Neptune, Marya Roxx, Metsatöll, Mumiy Troll, Oli Brown, Sharon Corr, Sinine, Skindred, The Watch, Toomas Vanem & The Limited Edition, Vaiko Eplik & Eliit.
EDM-telgis: Caspa, Ed Rush, Kristjan Hirmo, London Elektricity, MHKL & K Sein, S.I.N. Vägesid juhib: Stamina MC.

Pühapäeval: East Trading Wang, Ivo Linna & In Spe, Pantokraator, P.I.L., Sakari Kuosmanen, Skid Row, Talbot, Walking Papers, Winny Puhh, Zucchero.
EDM-telgis: Andy C, Gilles Peterson & MC Earl Zinger, Rudimental, Röyksopp, Sander Mölder, Shotman & Firejosé. Vägesid juhib: Stamina MC.