Cobra: Läksin peamiselt seetõttu, et naine tahtis minna ja kontserdi eel oli mul selle suhtes ka tohutu eelarvamus. Kuulasin nimelt tutvumiseks tema viimaseid plaate ja ütleme nii, et see oli saast kuubis. Aga etskae, eksisin – kontsert oli üle ootuste vägev. Mulle tundub, et ka artist teab seda, et viimased plaadid pole just palju väärt ja kava oli üles ehitatud tema tuntumatule lugudele. Ja ei saa midagi öelda – need 10+ aastat vanad lood on väga head. Carey hääl on väga hea. Väga kogenud artistina oskab ta ilmselgelt ka show'd teha. Kokkuvõttes olin väga üllatunud ja rahul. Välimuse ja muu sarnase pealiskaudse üle vingujad võiksid püüda oma kompleksidest üle saada – elu läheb kohe palju helgemaks.

Käisin ka oma lemmikut kuulamas: Mulle meeldib Mariah juba rohkem kui 20 aastat, lihtsalt pidin ära käima, vaevalt teda mujal näen. Kell 18 pidi sisse lastama, tegelikult lasti alles peaaegu pool 7, söök ja jook korjati ära, 2 tundi kuulasime DJd, kontsert tegelikult meeldis, hääl on tal endiselt hea, võibolla trikood ei sobi talle enam. Päris uskumatu ikka näha teda päriselt siin Tallinnas, minu meelest enamik ei saa aru, kui suure lauljaga on maailma mõistes tegemist. Vahel tundub, et suur osa eestlasi usubki, et Lepland või Padar on kõige kuulsamad üldse.

Sauna Mart: See täissale kintsukas proua pole küll seesama tšikk, keda plakatitel alevipoe juures näidati. Ilmselt keegi teine. Kuigi nimi tundub sama olevat. Mulle meeldib see sardelli moodi proua rohkem, on ikka, mida vaadata. Muidu see peenem oleks vist laval niimoodi virvendanud, et polekski ehk kogu aeg fokusseerida suutnud.

Fred: See oli tõeliselt võimas show, palju rohkem kui ootasin! Mariah ei teinud kusagil allahindlust ja suhtles publikuga selgelt rohkem kui välisartistid tavaliselt. Lood olid loomulikult praktiliselt kõik hitid, olen väga rahul, et sain sellest osa. Carey on tõeline superstaar.

Lauri: Tulime kontserdile, kiirustasime, et mitte hiljaks jääda. Pileti peal kontserdi algus kell 19.00. Kohapeal selgus, et kontsert algab kell 21.00. Seda keegi ei teadnud, sest selle kohta infot polnud. Välja ka ei saa. Ostsime piletid 8. ritta, mis oleks olnud skeemi järgi eraldi väljaulatuva käigulava ees. Maksime 150 € pileti eest. See lava on ka nüüd ära jäetud ja istumegi 8. reas. Pole soliidne niimoodi korraldada, pole soliidne...

*Kommentaarid loetavuse huvides keeleliselt toimetatud.