"Projekt Kellawärk tekkis meil juhuslikult. Mul oli vaja esinema minna pisema koosseisuga, kuhu ei kuuluks väga traditsioonilised pillid klaver ja kitarr ja nii helistasin oma sõber Andreasele (Andreas Lend)," räägib Luisa bändi sünnist, kus musitseerivad koos temaga Andreas Lend (tšello), Villu Vihermäe (e-tšello), Andres Kungla (bass) ja Reigo Ahven (löökpillid).

"Tema vastas, et ja meil on üks kooslus. Tegelikult oli see kooslus alles ainult tema enda peas. Saime esimest korda kokku ja avastasime, et proovid on olnud nii meeleolukad ja toredad, et niisama ühe esinemise jaoks ei ole mõtet ka kokku tulla. Ja nii tegimegi proove ja otsustasime, et teeme ühe avaliku esinemise nüüd ka," selgitab Luisa ja kasutab võimalust tänada ka kohaletulnuid: "Väga soe ja tore kuulajaskond oli eile kokku tulnud. Aitäh kõigile."

Tuntud kodu- ja välismaiste coveritega eile puhvetis Philly Joe esinenud bändil esialgu omaloomingut ei ole, ent Luisa ei välista ka seda: "Omaloomingut esialgu ehk Kellawärgiga kohe tulemas ei ole, aga selleni võime kindlasti ka välja jõuda. Oleme küll juba minu Eesti Laulule pääsenud “Minu päike” laulule seade teinud ja see meeldis eile kuulajatele väga."

Teises poolfinaalis eelviimasena Eesti Laulu konkursil osalev Luisa sõnab selle ootustest ja lootustest rääkides, et ennekõike loodab ta, et laval on lõbus:"Mul on laval kaasas kolm kaunist sõbrannat Mai, Maiken ja Marvi. Ning usun, et nii vaatajal kui meil endal on seda hea nautida. Teeme regulaarselt proove ja esitame seda hea ja kindla tundega."

"Kui midagi siiralt ja südamest teha, siis kiirgab see tunne ka teistele, isegi läbi virvendava ekraani," on Luisa veendunud.

Aga mis saab naise soolokarjäärist? Kas sellele pöörab ta nüüd selja?
"Soolokarjäär on loomulikult jätkumas ja ei kao kuhugi," kinnitab ta, et plaan on lausa plaadinigi peagi jõuda: "Kirjutame Mikuga (Tammepõld) hetkel koos muusikat ja lindistame minu uut albumit, loodame ikka kevad/suveks valmis saada!"