Brit Floydi uus kolmetunnine show maailmaturnee «Discovery World Tour 2014» raames on kronoloogiline muusikaseiklus läbi Pink Floydi karjääri ja kultusansambli ulatusliku muusikakataloogi. Kava sai nime hiljuti avaldatud Pink Floydi samanimelise albumite kogumiku järgi. Musikaalselt täiuslik ja visuaalselt võimas, sisaldab show Pink Floydi muusikat alates Syd Baretti 60ndate psühhedeelset poppi täis albumist «The Piper At The Gates Of Dawn» kuni 90ndate «The Division Bell» kauamängivani. Brit Floydi esinemist saadavad originaalvideod koos spetsiaalselt uue kava jaoks loodud animatsioonidega, mis on innustust saanud Storm Thorgersoni käe alt valminud ajatutest Pink Floydi plaadiümbristest. Lavakujunduse ning valgus- ja lasershow üheks põhielemendiks on Pink Floydi kaubamärgiks saanud suur võlvikaar.

Brit Floydi muusikalise juhi, laulja ja kitarristi Damian Darlingtoni sõnul pöörab bänd üksikasjalikult tähelepanu kõikidele pisidetailidele, taasluues igat nüanssi igast mõistatuslikust Floydilikust hetkest - ning seda nii muusikaliselt kui ka visuaalselt. «Meie uus show on detailides äärmiselt täpne. Enda esinemistega tähistame ja avaldame austust David Gilmouri, Roger Watersi, Rick Wrighti, Nick Masoni ja Syd Barretti poolt loodud muusikale, esitledes nii Pink Floydi austajate kõiki lemmikpalasid kui ka mõned vähemtuntud pärlid muusikaajaloo ühe kõige väljapaistvama bändi karjäärist. Igale fännile tuttavad palad kõlavad meie esitluses värskelt ja laitmatult.»

Brit Floydi esinemisi sai nautida juba üle miljoni inimese üle maailma. Alates oma esimesest kontserdist aastal 2011 Inglismaal, on bänd pälvinud ka muusikakriitikute tähelepanu:
«Särades nagu hiigelsuured teemandid, Brit Floyd on veatu ja jahmatav. Tõeline rokk-showde pärl!»
«Totaalne ja täiuslik illusioon.»
«Pimestavalt hiilgav, jahmatamapanev ja ehtne… lõpuks ometi saab Pink Floyd tribuutshow, mida nad väärivad.»
«Hüpnotiseeriv, täielikult lummav. Kõige erutavam tribuutshow läbi aegade!»

Selle aasta sügisel naaseb Brit Floyd Euroopasse ning esineb maailmaturnee raames 4. oktoobril ka Tallinnas. Nokia Kontserdimaja juhi Aivar Sirelpuu sõnul on tänapäeval maailma mastaabis tunnustatud ja kõrgkvaliteetsed tribuutshowd paljude fännide jaoks ainulaadseks võimaluseks kuulata kontsertesitluses ning võimalikult lähedal originaalkõlale kultusbändide loomingut. «Ka Eestis mitme põlvkonna lemmikute tegutsemisele pühendatud tribuutkontserdid osutavad väga populaarseteks – seda tõestasid näiteks ka Queeni ja Beatlesi tribuutbändide esinemised Nokia Kontserdimaja täissaalidele. Nüüd on aga Pink Floydi fännide kord võtta osa ühest tõesti väga professionaalselt tehtud showst täis legendaarse ansambli muusikat.»

Piletid tulevad vabamüüki neljapäeval, 3. aprillil kell 10.00 Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.