Väidetavalt on šansse ka 15aastasel Miss Model Estonia 2004 teisel printsessil Triinu Kivilaanel.

“Charlene on üks võimalik Maarja asendaja. Vanilla Ninja produtsent David Brandes ei ole veel öelnud, et Charlene on kindel kandidaat,” ütles plaadifirma Topten pressiesindaja Allan Hook SL Õhtulehele.

Selgus saabub tema sõnul juuli teisel poolel.

Vanilla Ninja mänedžer ja Maarja Kivi elukaaslane Renee Meriste arvab, et asendajast pole praegu üldse mõtet rääkida.

Ka ansambli liige Piret Järvis kinnitab, et bändi uue liikme kohta pole veel midagi kindlat selgunud. “Kaks kandidaati on sõelale jäänud. Nad on üsna võrdsed, aga me ei tea veel, kumb meiega liitub.”

“Eks näis, mis saab. Me ise oleks ääretult rahul, kui Charlene meiega liituks. Tema vokaalsed võimed on suurepärased ja ta oleks hingega asja juures,” lisas Järvis.

“Ka teine tütarlaps sobiks Maarja kohale fantastiliselt. Mõlemad kandidaadid on väga head, aga me valime ikkagi parimatest parima,” lausus ta.

Millal Vanilla Ninja uues koosseisus publiku ette astub, Järvis öelda ei osanud. “Ei ole välistatud, et jätkame ka kolmekesi, sest meil ei ole tõesti seda viimast otsust veel langetatud. Peame mõtlema ja arutama, milline oleks kõige parem variant. Eks see paari nädala pärast selgub.”

“Seda ma küll ei teadnud, et Charlene’iga konkureerin. Eks ta ole kõva konkurent. Ja laulab ka väga hästi,” ütles Kivilaan ajalehele. “Mulle pole veel ära öeldud. Seega lootust on. Kokku pole ma Vanilla Ninjaga laulnud, aga üksi linti küll. Paistab, et minu hääl täitsa sobib neile.”

Fännide tähelepanu Kivilaant ei hirmuta. “Juba praegu kõik kisavad, postkastid on kirju täis ja autogramme tahetakse kogu aeg. Aga midagi hullu pole veel juhtunud.”

Kivilaan lõpetas kevadel Viljandi Carl Robert Jakobsoni nimelise gümnaasiumi VIII klassi. “Olen kooliga juba järgmise aasta suhtes kõik selgeks rääkinud. Saan IX klassi lõpetada kahe aastaga, kui ma bändi peaksin saama,” märkis ta.

Charlene’i käest kommentaari saada ei õnnestunud.